News Flash:

Prima reactie a lui Vlad Cosma, dupa ce nu s-a prezentat la DNA: Am plecat in vacanta. Un procuror mi-a cerut 250.000 euro

14 Februarie 2018
949 Vizualizari | 0 Comentarii
vlad cosma 465x390

Fostul deputat Vlad Cosma sustine ca nu s-a prezentat, marti, la DNA pentru ca este intr-o vacanta pentru a isi sarbatori ziua de nastere, acesta precizand ca va merge la audieri saptamana urmatoare. Cosma sustine ca un procuror i-a cerut 250.000 euro pentru a ii clasa un dosar.
"Am plecat intr-o vacanta. Am sa ma prezint saptamana urmatoare. Nu mi-e frica sa merg la DNA", a spus Vlad Cosma la Antena 3.

"Domnul Negulescu, intre zecile de dosare, a trimis un dosar pe numele meu la Parchetul General, am nimerit la un alt stimat domn procuror care, printr-un intermediar, mi-a cerut un sfert de milion de euro pentru a imi clasa dosarul. Am ajuns ca noi, inculpatii, sa inregistram procurorii pentru ca incalca legea. Exista denunt, dosar penal, inregistrarea depusa la dosar", a mai spus fostul deputat.

Cosma a precizat ca respectivul magistrat i-ar fi spus ca ar fi urmat sa procedeze in aceeasi maniera si cu sora lui, Andreea Cosma.


"Negulescu, ca sa nu ma aresteze, a facut un flagrant in mall, domnul avocat a facut denunt domnului procuror", a completat Andreea Cosma.

Luni, intr-o conferinta de presa, procurorul sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea, a declarat ca, marti, Vlad Cosma este citat in calitate de martor, dar a refuzat sa spuna in ce dosar.

Marti seara, Vlad Cosma a prezentat o noua inregistrare la Antena 3 a unei discutii pe care ar fi avut-o cu Mircea Negulescu si cu Lucian Onea. Potrivit lui Cosma, cei doi ai fi incercat sa il convinga pe fostul deputat ca el si tatal lui, Mircea Cosma, sa faca denunturi pe numele lui Sebastian Ghita.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004776 (s)