News Flash:

Sebastian Ghita, noi dezvaluiri INCENDIARE

13 Februarie 2018
918 Vizualizari | 0 Comentarii
sebastian ghita2

Conducerea Inspectiei Judiciare a anuntat, luni, ca a decis sesizarea din oficiu pentru verificari prealabile pentru a stabili daca exista indicii privind savarsirea vreunei abateri disciplinare in cazul inregistrarilor prezentate, duminica seara, de fostul deputat Vlad Cosma. In urma plangerii depuse de Vlad Cosma, luni a fost inregistrat un dosar pe rolul Sectiei de urmarire penala din cadrul Parchetului General. Sebastian Ghita revine cu noi detalii despre scandalul politico-juridic care zguduie Romania.

Iata principalele declaratii ale lui Sebastian Ghita:

-"Am urmarit coferinta de presa a domnului Onea. A admis ca vocea de pe inregistrari este vocea dansului. Intr-un acces de furie ne-a spus tuturor ca ceea ce a semnat si a trimis judecatorilor, nu apartine unui cetatean din Moldova. Eu ma intreb cum a putut sa se autoincrimineze in halul acela. Nu numai ca acele tabele sunt false, dar principala legatura dintre aceste documente si persoana mea sau Victor Ponta, este facuta pe baza acelei scrisori falsificate. Nimic altceva din acel dosar nu ne spune ca ar fi ceva legat de campania lui Ponta. Acest om a vrut sa minta judecatorii. Astazi ne-a spus cu gura lui. Eu ma intreb daca ei cred ca vor scapa cu un comunicat de presa"

- "Acel denunt e facut de un cetatean despre care am aflat si care ar putea fi din nou pus sa dea o proba pentru a fi expertizat. Acolo se spun o multime de povesti. Acel cetatean Serghei Petrus nu este o identitate protejata. Acea persoana nu exista. Nu e vreun martor sub acoperire, este un fals de identitate. Aceasta este greseala domnului Onea, nu s-a referit deloc la acele tabele si la continutul acelui document. Parchetul General va trebui sa le probeze. Nu mai este loc de intors. Nu exista scapare din problema aceasta. Fumigena cu 'am fost santajati' nu ii absolva de vreo vina. "

- "Toti incearca sa-l atace pe Vlad Cosma. Acest Serghei Petrus nu e nici un martor. In nici un caz acest nume nu este folosit pentru Vlad Cosma, pentru acoperirea identitatii. Tot Ploiestiul stie cine sunt martorii din dosar al lui Mircea Negulescu. El ii povestea de dimineata pana seara aceste lucruri Andreei Cosma. Eu am spus tuturor ca acolo este un om pe langa lege. Nu a crezut nimeni ca acest om poate face aceste falsuri. Nici eu n-am crezut ca domnul Onea iese si se da in vileag, asa cum a spus in conferinta de presa"

- "Eu ma intreb cum a reusit Onea azi sa mai iasa in fata oamenilor. Nimeni nu poate acoperi asa ceva si ce se va vedea zilele urmatoare. Ma bucur tare mult ca acea decizie a CCR va putea sa puna sub semnul intrebarii probele procurorilor. Asa ceva nu se putea inainte. Nimeni nu putea pune la indoiala acele lucruri, nici avocatul, nici judecatorul."

- "Am demarat proceduri pentru a prezenta judecatorilor sarbi adevarul despre acele probe fabricate, pe baza carora am primit mandat de arestare si de extradare. Nu stiu ce reactie vor avea judecatorii din Serbia. Nu-mi va fi greu sa probez ca nu exista acest cetatean. Voi folosi si declaratia lui Onea care spune ca documentele nu i le-a dat Serghei Petrus, ci Vlad Cosma,"

- "Exista deja o decizie a ICCJ care spune ca probele obtinute ilegal in alte dosare, trebuie excluse. Suntem pe langa drum. Toate aceste declaratii de martor cu identitate protejate, trebuie luate si folosind mijloace audio-video. Trebuie sa ii prezinti judecatorului si materialul video cu denuntul. Ei au invocat ca nu au aparatura necesara. 

- " Doamna Kovesi e departe de a fi o sefa de institutie. Era mana-n mana cu Portocala. Era mandra de el, cred ca era fericita"

-"Portocala ii spune lui Vlad Cosma ca sefa DNA voia aceste lucruri facute cu mana altuia. A avut nevoie de unitate de elita la Ploiesti ca sa faca lucrurile astea. Am vazut fata lui Onea astazi cum se intreba la ce ii folosesc toate aceste lucruri si cu ce il va ajuta ca l-a pus Kovesi in colegiul de cinci".

- "Cea care ii sustine peste tot pe acesti procurori este buna mea prietena doamna Kovesi. In toti acesti 10 ani Romania a fost furata rau. Nu vreau sa intind perdeaua, am vrut doar sa intru in direct si sa spun cat rau si-a facut Onea admitand toate acele lucruri."

- "Dupa un an am reinceput sa vorbesc, pentru ca nu am putut sa probez ca mi-au fost masluite toate aceste dosare. Intamplator, astazi avem o chestiune extrem de concreta. Mi se pare foarte grav ca 'in concubinaj' erau masluite toate aceste probe. E o nebunie. In ceea ce priveste mecanismele mai ample care au dus la aceasta situatie din Romania e mult de vorbit. Trag speranta ca odata cu plecarea acestei doamne, un om va veni sa puna ordine. Sunt absolut convins ca doamna Kovesi va pleca din functie. Nu va putea nimeni sa o apere, nici Tudorel Toader, nici Augustin Lazar. Toti acesti martori inventati nu au fost folositi doar in dosarele mele. 


vlad cosma kovesi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006363 (s)