News Flash:

Prima reactie a Aneimaria Prodan dupa ce a vazut ecografia copilului lui Laurentiu Reghecampf. „Sa-i dea Dumnezeu... ”

17 Ianuarie 2022
598 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan 1

Scandalul din familia Reghecampf este departe de a ajunge la final. In timp ce Reghe s-a afisat mai fericit ca niciodata alaturi de noua lui iubita, Anamaria Prodan continua sa faca declaratii care socheaza intreaga lume. Acum, focusul scandalului s-a mutat asupra Corinei, iubita lui Reghecampf.

Laurentiu Reghecampf este in culmea fericirii. Acesta va deveni din nou tatic in curand. Reghe si iubita lui Corina vor deveni parinti pentru prima data in formula asta si, inca de anul trecut, cei doi au aflat sexul bebelusului.

Cine ar fi crezut ca Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan, unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul din showbiz-ul de la noi vor ajunge la cearta, cu atat mai mult la un divort. Acum, ca lucrurile s-au mai complicat si iubita lui Reghe este deja insarcinata si ii va darui acestuia un copil, Laurentiu a decis ca cel mai fair este sa divorteze de Anamaria.

Laurentiu Reghecampf avea de mai mult timp o relatie cu mai tanara Corina Bilcon. Cei doi s-au cunoscut in Dubai, iar de atunci lucrurile au evoluat, astfel ca tanara s-a mutat deja cu Reghe si este si insarcinata. 

„Sa-i dea Dumnezeu mult noroc copilului si o viata de vis. Ce doresc copiilor mei, ii doresc si copiilor lui Laurentiu. El nu are nici o vina pentru ceea ce a facut tatal lui.", este mesajul scris de Anamaria Prodan pe pagina ei de Instagram.

"(...) Nu avem nici o treaba cu amanta. Daca nu era asta, era alta. Deci, vina este doar a lui Reghecampf. Amanta asta si acest copil nevinovat in scurt timp sunt istorie pentru Reghe. Cum apare alta femeie cu bani, caci acum e saracut cu banii. Istoria se repeta!", a mai scris secy impresara pe Instagram-ul personal.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004801 (s)