News Flash:

Adevaratul motiv pentru care Mircea Badea nu-l are la suflet pe Codin Maticiuc. „Asta spune multe despre el”

17 Ianuarie 2022
412 Vizualizari | 0 Comentarii
Mircea Badea

Codin Maticiuc nu a fost mereu o persoana agreata de multi. Fostul „crai de Dorobanti” a fost de multe ori etichetat ca fiind un om arogant pe banii parintilor. Ceea ce nu stiu multi este faptul ca acesta a muncit destul de mult si, chiar daca a avut bani, mereu a decis sa ii investeasca si in alte cauza umanitare.  

Codin Maticiuc are de cateva luni propriul podcast. Desi nu si-a propus sa faca performanta sau sa concureze cu nume celebre, se pare ca emisiunea lui din online a fost foarte bine primita de catre public. Cei care s-au uitat pana acum la podcast au vazut ca acolo, Codin este mai relaxat ca niciodata si la fel sunt si invitatii lui. „La Mijloc” este un podcast gandit cap-coada de catre Codin si nu este de mirare ca se simte foarte lejer sa spuna lucrurilor pe nume. Codin Maticiuc a recunoscut, in primul lui episod ca a reusit „ sa castige” antipatia lui Mircea Badea.

„Mi-ar placea sa-l invit pe Mircea Badea la podcastul meu, dar sunt sigur, 99,99%, ca nu ar veni. El nu ma suporta pe mine, dar respect ca este inteligent si are simtul umorului. Si mai respect un lucru care spune multe despre el. S-a nimerit odata la masa cu tata. Era o masa cu mai multi. Cand a aflat ca acolo era si tata, Mircea Badea a spus: „eu nu vreau sa mai stau aici... ca daca eu vorbesc de rau pe de omul ala, nu am cum sa stau aici”.

Respect gestul lui. Multi jurnalisti nu au facut asta. Ma vorbeau de rau pe mine sau pe tata, pe la niste posturi de televiziune, apoi cand ne intalneam, veneau foarte cordial catre noi, ne salutau. Eram siderati de cum ieri erau intr-un fel, a doua zi in alt fel. Era greu de inteles.

In schimb, Mircea Badea a fost diferit. Si-a tinut linia, lucru pe care l-am respectat, si atunci cand s-a ridicat de la masa”, a povestit Codin Maticiuc in podcastul sau - LA MIJLOC.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006823 (s)