News Flash:

O vedeta de la noi s-a infectat cu Omicron fix cu o luna inainte de a naste. „M-am panicat, nu stiu ce sa fac”

17 Ianuarie 2022
369 Vizualizari | 0 Comentarii
vedeta insarcinata

In ultima vreme, din ce in ce mai multe vedete anunta ca au contact noua varianta a Coronavirusului. Omicron este destul de periculos, iar asta a simtit pe pielea ei o artista de la noi care a fost depistata pozitiv Omicron cu cateva zile inainte de a-l aduce pe lume pe bebelusul ei.

Celia, protejata lui Costi a trecut prin clipe de groaza. Artista a contactat virusul fix acum, cand mai are putin si se pregateste sa o aduca pe lume pe fetita ei. Vedeta a trait momente de groaza, mai ales ca sarcina i-a pus anumite piedici, cum ar fi cele legate de administrarea unor tratamente.

In cadrul unui interviu, indragita artista a spus ca a decis sa mearga de Revelion, iar apoi a vrut sa-si viziteze mama. Insa, a decis sa-si faca un test inainte de a merge la Deva. Din pacate, rezultatul a indicat doua liniute. Atunci, s-a panicat foarte tare, pentru ca si-a dat seama ca nu poate sa ia niciun fel de tratament, fiind gravida in opt luni.


„Am fost pe la Revelion si trebuia sa ma duc la mami, iar eu pe mami era s-o pierd din cauza Covidului, anul trecut, cand am avut toata familia… Am vazut ca-mi curge un pic nasul. N-am avut niciun fel de simptom, nicio durere, absolut nimic. Trebuia sa ma duc la mami ca sa mearga Angelo la ziua unui baietel, acolo, la Deva. Si zic «hai sa-mi fac un test», am unele foarte bune…Dumnezeule, din prima cand l-am facut, doua linii atat de clare… Iar aia rosie… Era asa de inchisa, spre visiniu. Mi-am zis: «Ce ma fac?» Un pic, dar un pic m-am panicat! Dar am avut un feeling, asa, ca o sa treaca repede. Dar, totusi, ma gandeam: «Sunt insarcinata, n-am voie sa fac niciun tratament», aici imi era stresul', a povestit Celia, pentru CANCAN.RO.

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005786 (s)