News Flash:

Presedintele Iohannis anunta convocarea unei sedinte speciale CSAT pentru summitul de la Bruxelles

8 Iunie 2018
1025 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis juramant

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, la Varsovia, ca va convoca o sedinta a CSAT in perioada urmatoare pentru a pregati pozitia Romaniei la summitul NATO de la Bruxelles, inclusiv la nivelul mesajelor politice.
”Romania abordeaza aceste chestiuni la modul cel mai serios si, in lumina deciziilor extrem de importante care se vor lua la summitul NATO (de la Bruxelles - n.r.), am decis sa convoc o sedinta speciala a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, o sedinta dedicata pregatirii pentru acest summit”, a declarat Klaus Iohannis, prezent la summitul Bucuresti - B9, care se desfasoara la Varsovia.

El a mai spus ca data la care va avea loc sedinta CSAT nu a fost stabilita.

”Imediat ce ne intoarcem la Bucuresti vom lua o decizie despre data cea mai potrivita pentru aceasta intalnire. Evident ca va trebui sa fie destul de repede, in urmatoarele saptamani, pentru a fi bine pregatiti cu mesajele si abordarile pentru summitul NATO. Trebuie sa subliniez ca a existat o colaborare si exista o colaborare constanta intre noi si cei responsabili de aplicare, exista o colaborare constanta intre Presedintie si Ministerul Apoararii, exista o colaborare constanta intre secretariatul CSAT-Fortele Armate - Minister si noi suntem deja bine pregatiti. Vreau doar sa avem o pregatire foarte buna, inclusiv la nivelul mesajelor politice”, a adaugat seful statului.


Viitorul summit NATO va avea loc la Bruxelles pe 11-12 iulie 2018


csat bruxelles
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005453 (s)