News Flash:

VIDEO - INCONSTIENTA CRIMINALA! Soferul unui autocar a transmis live pe Facebook drumul spre mare. Explicatia sa

8 Iunie 2018
1101 Vizualizari | 0 Comentarii
sofer inconstient live pe facebook manele accidentelive

La doua saptamani dupa ce 9 romani si-au pierdut viata intr-un accident cumplit, in Ungaria, din cauza soferului care transmitea live, pe Facebook, apar noi imagini cutremuratoare.

Un alt sofer a filmat in timp ce era la volan petrecerea din autocarul pe care il conducea si a transmis in direct, pe Facebook. In imagini apar zeci de pasageri care danseaza, iar in final soferul le multumeste pentru atentie. Desi imaginile sunt clare, el si reprezentantii firmei de transport sustin ca inregistrarea a fost facuta de o alta persoana.

Fara sa se gandeasca la riscuri, soferul autocarului a intrat in direct pe Facebook in timp ce mergea cu viteza pe autostrada, spre Constanta.

In vehicul erau cateva zeci de pasageri, pe care in loc sa ii pofteasca sa stea pe scaune, asa cum cere legea, barbatul ii provoaca la dans.

Transmisiunea in direct de la volan a durat mai bine de 3 minute. In acest timp, barbatul nu a fost atent doar la trafic si oricand se putea produce o catastrofa.

Citeste si  
Accident cu 3 morti, produs pe ploaie. Nicio victima nu a respectat o regula elementara
Luat la intrebari, el a incercat sa se scuze. Desi in imagini se vede clar ca el fimeaza, a sustinut ca altcineva a intrat in direct.

Ibram Enis, sofer: Ghidul grupului era cu filmarea, dar mi-a trimis-o mie si eu am pus-o pe Facebook-ul meu. Cum sa filmez? Credeti ca un om intreg la cap ar face asa ceva? 
Reporter: Nu ati pus nicio clipa in pericol viata oamenilor? 
Ibram Enis, sofer: Nu, v-am spus ca nu filmam eu.

Barbatul este angajat de 7 ani la o firma de transport din Constanta. Sefii lui incearca sa ii gaseasca scuze si spun ca inregistrarea nu ar fi recenta. In plus, ii sustin varianta ca nu el a filmat.

Oana Vadineanu, manager: “Daca va uitati bine se vede clar ca cel care a filmat a fost organizatoarea grupului, care a stat pe scaunul ghidului. El a vrut sa si faca pasagerii sa se simta mai bine, ar fi trebuit sa nu-i lase sa danseze in masina 100%.”

Comisar sef Grigore George, director adjunct Directia Rutiera IGPR: “Acest sofer putea fi sanctionat doar in cazul in care era observat direct de politistul rutier sau cu ajutorul mijloacelor certificare sau omologate. Daca ar fi fost observat in mod direct de politist, acesta putea fi sanctionat pentru alte preocupari in timpul conducerii cu o amenda incepand de la 580 de lei.”

Pe de alta parte, pe ruta catre mare, calatoria cu autocarul este de multe ori o adevarata aventura. Unii soferi nu tin cont de reguli si circula cu viteza excesiva, iar altii nu sunt deloc atenti la drum, spun pasagerii.

″Imi e frica sa merg fiindca nu sunt meseriasi.”

″Ii suna telefonul si ii raspundea pur si simplu, m-a infricosat.”

“Sunt colegi, se suna intre ei, vorbesc chestii banale, nu mare lucru.”

Filmat cu o camera ascunsa, un sofer recunoaste ca uneori mai incalca regulile.

“Asta e, vorbim la telefon! Imbinam si condusul si vorbitul.”

Acum doua saptamani 9 romani au murit intr-un accident in Ungaria. Soferul transmitea in direct pe Facebook, iar microbuzul lor s-a lovit frontal de un camion care transporta nisip. vezi video pe stirileprotv.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006119 (s)