News Flash:

Povestea incredibila a unei studente din provincie care studiaza in Bucuresti. Ce anunt incredibil a pus la matrimoniale

15 Ianuarie 2016
9177 Vizualizari | 0 Comentarii
dans spate
„Studenta, 23 de ani, inalta, 1,70 metri, educata, cu forme apetisante si cu imaginatie bogata, caut barbat, preferabil peste 35 de ani, potent financiar, pentru socializare si relatii fara obligatii”. Asa suna un anunt de pe internet, de la rubrica Matrimoniale. Langa el sta postata si o poza neclara, din care distingi totusi o silueta feminina. Reporterul Jurnalul National a vrut sa afle la ce se refera exact fata cand spune ca vrea socializare si relatii fara obligatii. 

Asa suna un anunt de pe internet, de la rubrica Matrimoniale. Langa el sta postata si o poza neclara, din care distingi totusi o silueta feminina. Mi-a starnit curiozitatea, mai ales partea a doua a anuntului, cea in care era notat clar ca fata vrea un domn cu bani si am vrut sa aflu ce inseamna pentru ea socializarea si relatiile fara obligatii. N-am mai stat pe ganduri si am sunat la numarul din dreptul anuntului.

“Buna! Am gasit si eu numarul tau la un anunt pe net...”

„Da!”

„Spune-mi si mie mai clar, despre ce este vorba.”

„Pai, hai sa-ti spun pe scurt. Eu sunt studenta, arat foarte bine si caut un barbat care sa ma intretina, intelegi ce vreau sa spun...”

Am inteles perfect si am intrat in jocul fetei, pretinzand ca sunt un tanar om de afaceri. Singura problema ar fi fost varsta, eu fiind sub 35 de ani, dar studenta a trecut repede peste asta, cand a auzit ca as sta bine la capitolul conturi bancare. I-am propus o intalnire, iar fata a acceptat pe loc. Singurele conditii din partea ei au fost: sa ne vedem la ea acasa si sa am in buzunar cel putin o suta de euro, pentru ca la ea timpul costa. Am fost de acord cu ambele dorinte si am plecat spre casa fetei. Tanara locuieste ultracentral, la doi pasi de kilometrul zero al Capitalei, in zona Pietei Universitatii. Bat la usa, usa se deschide si din spatele ei o mana imi face semn sa intru. Pe holul apartamentului aproape bezna. Fata m-a indrumat spre un dormitor, in care mai zareai printre doua drapeii groase, trase pe geam, cateva raze de lumina. 

„Buna, Eu sunt Maria.”

„Buna... Poti sa dai putin draperiile de pe geam. As vrea sa ne vedem mai bine.”

„Sigur!”

Maria, daca acesta este numele real, arata exact cum s-a descris in anunt. Inalta, bruneta, frumoasa si cu un corp despre care nu trebuie sa fii vreun expert sa-ti dai seama ca e lucrat zi de zi in sala de fitness. Semn ca fata investeste mult in ea.

„Bun, daca tot am ajuns la tine, as vrea sa imi spui sincer ce cauti, concret.”

“Sincer, caut un sponsor. Stii ce e ala?”

„Nu prea.”

„Vreau un barbat care sa imi ofere viata buna, iar eu ii fac toate poftele. Vezi cum arat, nu?”

Mai exact, studenta isi scotea trupul la vanzare, pe bani multi. Prima inrebare care mi-a trecut prin cap a fost de ce ar face asta si printre vorbe, am strecurat-o.

„Eu sunt din Adjud, sunt la facultate, la drept. Ai mei imi dau bani, imi platesc chiria aici, dar stii cum e Bucurestiul asta... Eu am mai avut un prieten inainte, mai batran asa... Era arab. Cu bani de la el mi-am pus silicoane.”

Recunosc, pentru cateva secunde am ramas fara grai. Nu-mi puteam inchipui cum niste parinti au trimis odrasla sa faca scoala, iar ea a ajuns sa se prostitueze. Am intrebat-o totusi cum procedeaza in meseria pe care pare ca o iubeste mai mult cu fiecare zi ce trece.

„Pai, daca o sa fim ok, ma suni cand vrei tu. Daca vrei sa vii la mine sa ne simtim bine, te costa o suta de euro si daca mai vrei tu sa aduci ceva. Daca vrei sa mergem la petreceri, in club, tu imi platesti consumatia si, la final, mergem la hotel sau la mine si as vrea sa raman si eu cu o suta de euro. Sa stii ca sunt foarte discreta, nu te sun niciodata, ca sa nu ai probleme.”

Planul fetei era clar, tarifele batute in cuie, insa dupa ce mi-a spus toate aceste lucruri, studenta vine cu o precizare. Una la care ea pare sa tina foarte mult.

„Sa stii ca eu nu sunt prostituata!”
Continuarea incredibila a dialogului o gasesti pe jurnalul.ro

studenta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006268 (s)