News Flash:

UIMITOR! Beneficiile nestiute ale lichidului seminal al barbatului pentru femei

14 Ianuarie 2016
17458 Vizualizari | 0 Comentarii
pozitie sex acc
Nu doar actul sexual in sine are efecte benefice asupra sanatatii, ci si sperma. Aceasta este foarte nutritiva, reprezentand o sursa naturala de proteine, vitamine, minerale, plus diferite componente extrem de importante pentru organismul tau: seleniu, glicoproteine, testosteron, spermidine, fructoza, zinc, vitamina C si B12.

Potrivit sementherapy.com, lichidul seminal aduce numeroase beneficii tenului: reduce ridurile, imbunatateste elasticitatea pielii si o hidrateaza si, nu in ultimul rand, indeparteaza acneea. Iata si alte beneficii ale spermei:

1. Sperma scade riscul de cancer la san cu 50%

Glicoproteinele si seleniul lupta impotriva cancerului. Seleniul este cel mai eficient nutrient de sine statator pentru prevenirea cancerului. Potrivit unui studiu, expunerea unei femei la sperma reduce riscul de cancer la san cu 50%.

2. Sperma previne depresia

Cercetatorii unei universitati din New York au remarcat faptul ca femeile care fac sex fara prezervativ si au contact cu sperma partenerului sunt mai putin depresive decat cele care fac sex cu prezervativ, sau decat cele care se abtin de la sex.

Potrivit cercetatorilor, lichidul seminal contine hormoni care-ti influenteaza starea de spirit precum: testosteron, estrogen, progesteron, prolactina, dar si prostaglandine. Acesti hormoni sunt absorbiti de peretii vaginului, ajung in sange la cateva ore dupa partida de sex si iti  atenueaza starile depresive sau, deopotriva, iti ofera o stare buna de spirit. 

3. Sperma reduce presiunea sangelui

Un alt studiu sustine ca femeile care fac sex oral si inghit sperma partenerului isi mentin fluxul sanguin in limite normale. Mai precis, s-a aratat ca sperma le fereste pe femeile insarcinate de preeclampsie.

4. Sperma are efect anti-imbatranire

Multi producatori de cosmetice adauga sperma in compozitia produselor fabricate, tocmai datorita uimitoarelor efecte ale spermei. Spermidina, componenta a spermei, incetineste procesul de imbatranire al pielii si chiar s-a demonstrat ca prelungeste viata mustelor si a soarecilor. Specialistii sustin ca sperma ajuta la regenerarea celulelor pielii, oferindu-ti un tratament de infrumusetare extrem de eficient.

 


actul sexual
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005848 (s)