News Flash:

Poti sa rezolvi MISTERUL? Cine crezi ca a FURAT bratara? Pune-ti mintea la CONTRIBUTIE!

12 Mai 2018
1000 Vizualizari | 0 Comentarii
ghicitoare

Pentru a-ti exersa creierul, nu e nevoie sa inmultesti numere cu zece cifre in minte. Uneori e suficienta o singura imagine careia trebuie sa ii gasesti explicatia ascunsa.
Iata un exemplu:

 
Era o zi calduroasa de vara, iar un politist detectiv a decis sa stea putin la soare pe malurile unui rau. Dintr-odata a auzit o femeie plangand.  „Ce s-a intamplat?” a intrebat-o. „Linisteste-te, te rog, si spune-mi totul in detaliu.”
„Pentru tine e usor sa vorbesti”, a spus fata printre suspine. „Nici nu poti sa-ti imaginezi cat imi era de draga bratara aceea. Vin aici in fiecare zi. Azi mi-am scos bratara, am pus-o pe carte si am adormit din greseala. M-am trezit si bratara mea nu mai era acolo.”

Detectivul a cazut pe ganduri. In jurul zonei unde statuse fata nu mai erau urmele altcuiva. In apropierea sa nu mai fusese nimeni. Numai unul dintre vizitatorii obisnuiti ai plajei ar fi putut lua bratara. Acestia se stransesera in spatele inspectorului, care i-a privit si a inteles imediat cine ar fi putut sa fie vinovatul.
NU TRISA! AI GASIT SOLITIA?
 
SOLUTIA:
Singura persoana care putea sa ajunga la bratara fara sa lase urme in nisip era cel care pescuia. Persoana cu undita a fost prima care a devenit suspecta.

sursa: ela craciun

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1537 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005380 (s)