News Flash:

Targuri de bijuterii, genti si accesorii, dar si produse naturale, in week-end, la IULIUS MALL TIMISOARA

11 Mai 2018
1020 Vizualizari | 0 Comentarii
IM TM 1

Pasionații de accesorii și cei care adoptă un stil de viață sănătos sunt așteptați în acest week-end la Iulius Mall Timișoara, unde vor descoperi trei târguri ce răspund preocupărilor lor. Expomineralia, Bag Expo și Târgul de Produse Naturale sunt propunerile pentru timpul liber al celor mari, în timp ce prichindeii primesc invitație la teatru de păpuși.

 

Până duminică, 13 mai 2018, demisolul Iulius Mall Timișoara este locul preferat de toate doamnele și domnișoarele care iubesc bijuteriile. Și asta pentru că se desfășoară o nouă ediție a Expomineralia. Cele care se pregătesc de sezonul petrecerilor și vor să cucerească privirile pot alege podoabe care să le pună în valoare ținutele. Propuneri sunt și pentru viitoarele mirese, care pot alege seturi strălucitoare. La târg sunt prezentate bijuterii și decorațiuni create din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre, cu forme şi culori diferite, au fost utilizate pentru crearea acestora.

 

În aceeași perioadă se desfășoară și Bag Expo. Pasionatele de modă pot descoperi colecția de accesorii primăvară – vară, care propune o varietate de genți adaptate noilor tendințe, ce impresionează prin detalii, design şi paleta de culori. Clientele au la dispoziție modele ideale pentru a oferi personalitate garderobei de sezon, așa cum sunt rucsacurile în nuanțe pastel și cu detalii de efect. Totodată, cele care visează la nisipul de la malul mării pot alege și genți de plajă. Bag Expo reunește aproximativ 6.000 de articole, de la plicuri elegante și clutch-uri, până la genţi casual sau sport, poşete, trollere şi genţi de voiaj.

 

De vineri până duminică inclusiv, la parterul Iulius Mall Timișoara se va desfășura Târgul de Produse Naturale. Cei care preferă să se înconjoare de articole eco vor avea la dispoziție nenumărate propuneri. De la preparate și dulciuri făcute în casă sau vegane, produse apicole, ceaiuri și tincturi, accesorii din piele și obiecte din lemn, până la cristale terapeutice, creme, parfumuri și uleiuri naturale, toate vor fi expuse la standurile târgului din acest week-end.

 

Dacă este duminică, atunci este zi de teatru pentru copii. De la ora 12.00, în zona food court, prichindeii vor afla de la marionete peripețiile din povestea „Elefănțelul curios”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1087 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004744 (s)