News Flash:

S-a casatorit si era foarte fericita, dar s-a sinucis cu otet la 40 de zile de la nunta. Sotul i-a cerut sa faca ceva care a fost peste puterile ei. Uite ce voia de la ea

10 Mai 2018
1200 Vizualizari | 0 Comentarii
casat

Un barbat din Tajikistan a fost acuzat ca si-a impins sotia inspre sinucidere. Rajabbi Khurshed avea 18 ani atunci cand i s-a aranjat casatoria cu Zafar Pirov (24 de ani) de catre parinti. Acestia spun ca fiica lor nu mai putea suporta presiunea, se pare ca noul ei sot o presa sa faca un test prin care sa ii demonstreze ca era fecioara.

Fata a trecut prin acest test despre care credea ca este umilitor, dar apoi alti doi oameni i-au cerut sa mai treaca prin acel test inca o data. Se pare ca barbatul nu a crezut rezultatul primului test care arata ca fata este ,,pura”, si a cerut apoi o alta sotie, alungand-o pe prima…

Rajabbi Khurshed a ales, in aceste conditii, sa isi ia propria viata inghitind o doza fatala de otet. Familia ei a declarat pentru un post de radio local faptul ca tanara le-a spus, pe patul de moarte, ca simtea o mare presiune si nu voia sa accepte cererea sotului sau de a-si lua o a doua sotie, fata ,,nu a mai putut suporta”.


Se pare ca astfel de teste in cazul femeilor sunt comune in Tajikistan, o tara unde relatiile intime in afara casatoriei nu sunt acceptate in societate. In aceasta tara au existat peste 600 de cazuri referitoare la acest tip de teste, din anul 2014 pana in prezent.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005110 (s)