News Flash:

Singuraticii – sunt cei mai loiali si inteligenti oameni pe care i-ai intalnit vreodata. Iata de ce…

11 Mai 2018
1185 Vizualizari | 0 Comentarii
singur

In timp ce majoritatea oamenilor incearca frenetic sa se adapteze standardelor si modelelor, in jurul nostru sunt si cei care refuza sa joace aceste jocuri. Ei prefera sa se tina cat mai departe de multime.
Acesti oameni nu se tem sa rateze ceva important, aflandu-se inafara zgomotului general. Ba mai mult, sunt chiar fericiti sa nu aiba nimic in comun cu ceea ce considera banal si plictisitor.

Nu-i intereseaza barfele si discutiile lipsite de sens.

Daca ai reusit sa te imprietenesti cu un singuratic veritabil, poti considera ca esti un om norocos. Nu ca s-ar considera superiori celorlalti, mai degraba e invers – ei sunt oameni foarte realisti si rationali. Tocmai din acest motiv, se vor gandi de trei ori, inainte a te include in cercul lor de prieteni.
Singuraticii nu iubesc vorbele goale si barfele, de aceea incearca sa evite oamenii obsedati de banalitati. Aceasta abordare a vietii extrem de inteligenta, ii ajuta sa-i inteleaga mai bine pe ceilalti, precum si motivele pentru comportamentul lor.

Exista doua tipuri de singuratici – introvertiti si extrovertiti. Ei difera prin comportament si companiile pe care le prefera, dar in cele din urma preferintele lor fata de oameni, mai mult sau mai putin – coincid.

Extrovertitii – singuratici sunt capabili sa comunice usor cu oricine. Nu au nici cea mai mica dificultate sa lege noi relatii, care de regula, sunt puternice si profunde si nu-i deranjeaza multimile de oameni.

Ei pot discuta cu oricine, dar asta nu inseamna ca o vor face. Acesti oameni devin singuratici, tocmai pentru ca nu vor sa fie prieteni si sa comunice cu oricine. Ei sunt dispusi sa-si traiasca viata singuri, decat sa se inconjoare de zambete false. Cu ei e usor sa comunici, dar pana in momentul in care ajung sa te cunoasca mai bine.

Daca ai reusit sa te apropii de un extrovertit-singuratic, cu siguranta ai trecut multe teste despre care nici nu banuiai. Si din moment ce ai reusit sa ajungi la inima unei astfel de persoane, exista sanse mari ca veti ramane prieteni multi ani.

Introvertitii singuratici – sunt complet diferiti. Ei nu se simt confortabil in multime sau in locurile zgomotoase, preferand tacerea si linistea. Insa, in imaginatia lor, timpul petrecut frumos este comunicarea cu un numar mic de oameni, in compania carora se simt confortabil.

Nu vei vedea astfel de singuratici la concerte sau la petreceri zgomotoase, ei prefera locurile linistite, izolate si compania oamenilor cu care vor comunica usor si care nu fac presiune cu prezenta lor. Daca te-ai imprietenit cu un introvertit-singuratic, inseamna ca in prezenta ta el se simte usor si confortabil. Ei iubesc oamenii cu care se simt apropiati – intelectual si emotional.
Esti prieten cu un singuratic? Atunci esti un norocos.

Ambele tipuri de singuratici – apreciaza cel mai mult la oameni inteligenta si emotiile adevarate. Da, nu e usor sa te imprietenesti cu ei, dar ca recompensa pentru eforturile tale vei obtine un prieten fidel si de incredere.

Insa incercati sa nu-i dezamagiti, altfel ii puteti pierde pentru totdeauna. Si, niciodata sa nu-i inselati. Fiti mereu cinstiti si deschisi cu ei, chiar daca ati facut ceva gresit. Aroganta si lipsa de sinceritate sunt trasaturile pe care nu le tolereaza cel mai mult la oameni.


introvertitii singuratici
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011556 (s)