News Flash:

Plin de gunoaie si adaposturi improvizate in zona Pietei 700 din Timisoara. Oameni ai strazii, ridicati de politie

5 Ianuarie 2022
387 Vizualizari | 0 Comentarii
oamenii strazii

Interventie a politistilor locali, marti, in zona Pietei 700 din Timisoara. Oamenii legii au ridicat din apropierea liniei de cale ferata mai multi oameni ai strazii. Acestia si-au improvizat adaposturi acolo si au reusit sa stranga o cantitate impresionanta de gunoi.
 
 
Politistii locali au intervenit dupa ce au fost sesizati ca in zona Pietei 700, langa o cladire de birouri, oamenii strazii si-au ridicat mai multe adaposturi. Constructiile au fost amplasate langa liniile de cale ferata, sub tevile de termoficare din apropiere.

„Mai grav, pe langa locuintele improvizate, acestia au strans si o cantitate considerabila de deseuri de tot felul, zona transformandu-se intr-un adevarat focar de infectie. La fata locului au fost depistate trei persone, doi barbati si o femeie, din Timis si Mehedinti, care au fost preluati si predati la centrul pentru persoane fara adapost de pe strada Telegrafului. Pentru igienizarea zonei se va lua legatura cu reprezentantii CFR, locatia fiind in gestionarea acestei institutii”, transmit politistii locali din Timisoara.

Zona nu le este straina politistilor. In trecut, oamenii legii au mai fost nevoiti sa ridice si alti oameni ai strazii care si-au improvizat adaposturi acolo. Cei care observa astfel de situatii si in alte zone din oras ii pot anunta pe politisti la numerele de telefon 0256.968/0256.246.112 sau pe emailul contact•politialoctm.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005524 (s)