News Flash:

Pierdere imensa in lumea artistilor. S-a stins din viata una dintre cele mai iubite actrite din lume

9 August 2022
1410 Vizualizari | 0 Comentarii
olivia travolta

Pierdere imensa in lumea artistilor. S-a stins din viata una dintre cele mai iubite actrite din lume. Numele ei se leaga de melodii si filme care au milioane de fani in toata lume. Vestea trecerii sale in nefiinta i-a intristat pe toti cei care au lucrat cu ea, au admirat-o si i-au apreciat creatiile.

A murit Olivia Newton-John
Olivia Newton-John, starul din celebrul musical „Grease” si cantareata cu multe discuri de platina, a murit la varsta de 73 de ani. Anuntul trist cu privire la trecerea in nefiinta a artistei a fost facut de catre sotul ei, John Easterling.

„Dame Olivia Newton-John (73 de ani) s-a stins din viata linistita, in aceasta dimineata, la ferma ei din sudul Californiei, inconjurata de familie si prieteni. Rugam pe toata lumea sa respecte intimitatea familiei in aceste momente foarte dificile”, a anuntat John Easterling, sotul ei.

Doliu imens. A murit una dintre cele mai iubite actrite si cantarete legendare
In ultimii ani din viata, regretata actrita si cantareata s-a luptat cu o boala nemiloasa: cancerul de san. Prima data a primit acest crunt diagnostic in 1992 cand a suferit o masectomie partiala. Boala s-a intors dupa 21 de ani,  iar in 2018 artista a marturisit ca are metastaze.

Acum sotul ei le-a cerut fanilor si presei sa respecte intimitatea familiei in aceasta perioada grea.

Cine a fost Olivia Newton-John
Olivia Newton-John si-a inceput cariera de cantareata profesionista la varsta de 14 ani cand a inregistrat primul ei single in 1966 si primul ei album solo, „If Not For You”, in 1971.

In 1974, Olivia Newton-John a reprezentat Marea Britanie la concursul Eurovision. Cantecul ei, „Long Live Love”, s-a clasat pe locul patru, la egalitate cu o alta piesa, in anul in care concursul era castigat de trupa ABBA cu celebrul „Waterloo”.

A urmat o perioada in care a inregistrat si cantat muzica country, dupa care a fost distribuita in musicalul Grease, rolul care a facut-o celebra in toata lumea. Olivia a jucat alaturi de John Travolta, iar rolul sau i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur.

Tot ea a interpretat „Hopelessly Devoted to You” la Premiile Oscar din 1979. Coloana sonora a filmului este in top 10 cel mai bine vandute din toate timpurile.

In ultimii 40 de ani, artista a imbinat cariera muzicala cu activismul in domeniul sanatatii, al mediului si al drepturilor animalelor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005269 (s)