News Flash:

Peste 21 de tone de aparate vechi sau defecte, colectate din Timisoara. Premii oferite prin tragere la sorti

25 Noiembrie 2021
412 Vizualizari | 0 Comentarii
electrocasnice

Campania de mediu „Curatenia municipiului nostru incepe din casele noastre!” s-a dovedit a avea un real succes. S-au colectat peste 21.000 de kilograme de aparate vechi, defecte sau uzate din Timisoara. Peste 470 de comenzi au fost preluate, iar oamenii au avut sansa de a castiga si premii la tombola. Extragerea a avut loc miercuri.
 
 
Pe 14 octombrie, de Ziua Internationala a Reciclarii Deseurilor Electrice, Primaria Municipiului Timisoara in colaborare cu Asociatia CASUS (cu drept de folosinta a marcii inregistrate ECOARENA) a dat startul campaniei pentru colectarea deseurilor electrice si eletrocasnice (DEEE) „Curatenia municipiului nostru incepe din casele noastre!”. Pana miercuri, 24 noiembrie, s-au colectat peste 21.000 kilograme de aparate vechi, defecte sau uzate.

„Campania s-a dovedit a avea un real succes. Peste 470 de comenzi pentru preluarea deseurilor electrice au fost preluate de la timisoreni de echipa Ecoarena, care a colectat in aceasta perioada peste 21.000 kilograme de aparate vechi, defecte sau uzate”, spun reprezentantii PMT.

Pana pe 24 noiembrie, cei care s-au debarasat de orice aparat electric vechi sau defect, au avut sansa de a castiga premii la tombola: fier de calcat (10 buc); blender de bucatarie (10 buc); uscator par (5 buc); masini de gaurit (2 buc); polizor unghiular (2 buc); aspirator cu sac (1 buc).

Tragerea la sorti a castigatorilor a avut loc pe 24 noiembrie, la ora 12, online pe pagina de Facebook. La extragere au participat: Ionel Hornea-reprezentant Ecoarena si Victor Birda, sef Serviciu Protectia Mediului din cadrul primariei. Au asistat la eveniment si city-managerul Matei Creiveanu si reprezentanti ai departamentului de specialitate al primariei. Premiile vor fi livrate de echipa Ecoarena, in urma confirmarii telefonice.

„Serviciul de colectare permanenta a deseurilor electrice Timisoara ramane in continuare la dispozitia timisorenilor ce doresc sa se debareze simplu, comod si gratuit de deseurile electrice din case, apartamente si sedii de firma sau institutie”, spun reprezentantii PMT.

Pentru comenzi de preluare gratuita a deseurilor puteti suna de luni pana vineri, intre orele 9-17, la numarul de telefon 0751 302 120.

„Echipa Serviciului de colectare permanenta a deseurilor electrice Timisoara asigura COLECTAREA GRATUITA a acestor deseuri electrice si transportul in siguranta catre fabricile de reciclare acreditate dupa standarde europene, acolo unde aceste deseuri vor fi tratate si reciclate conform normelor de mediu”, mai adauga reprezentantii PMT.

Pentru detalii si informatii despre colectarea deseurilor electrice si electrocasnice, cei interesati pot lua legatura cu reprezentantul Serviciului de colectare permanent a deseurilor electrice Timisoara, la 0751 320 120 sau accesand site-ul www.ecoarena.ro.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006623 (s)