News Flash:

Perchezitii la huliganii stelisti din Peluza Sud: Sapte persoane retinute dupa bataia de la Dinamo-Steaua de pe Arena Nationala

13 Decembrie 2022
860 Vizualizari | 0 Comentarii
huliganii stelisti

Procurorii, politistii si jandarmii au descis la suporterii violenti ai echipei CSA Steaua. Sapte persoane au fost retinute pentru ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice, in urma violentelor de pe Arena Nationala, din 9 septembrie, de la meciul de Liga II Dinamo-Steaua.

„Luni, 12 decembrie, procurori din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti, cu sprjinul lucratorilor de politie din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Serviciul Grupuri Infractionale Violente, precum si cu sprijinul lucratorilor din cadrul Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti, Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei, au pus in executare 7 de mandate de perchezitie domiciliara si 8 mandate de aducere a unor persoane fata de care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de ultraj, fapta prev. de art. 257 al. 1, al. 4 C.pen. rap. la art. 193 al.1 C.pen. si tulburarea ordinii si linistii publice, fapta prev. de art. 371 C.pen.

In urma administrarii probatoriului, s-au stabilit urmatoarele:

La data de 09.09.2022, in jurul orei 22:20, la un meci de fotbal, mai multe persoane au dorit sa se deplaseze din perimetrul destinat locurilor lor catre perimetrul suporterilor echipei adverse, fortele de ordine fiind nevoite sa intervina pentru a stopa aceasta deplasare. In acest context, persoanele cercetate au lovit fortele de ordine cu diverse obiecte, tulburand astfel ordinea si linistea publica.

In cauza, la data de 12.12.2022 s-a dispus masura preventiva a retinerii fata de 7 suspecti, fiind dispusa punerea in miscare a actiunii penale fata de acestia. La aceeasi data, Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti a sesizat Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti cu propunere de arestare preventiva fata de cei 7 inculpati, pentru o perioada de 30 de zile.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1418 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008651 (s)