News Flash:

Perchezitii la Energy Holding intr-un dosar de evaziune, spalare de bani si delapidare

4 August 2016
1025 Vizualizari | 0 Comentarii
PERCHEZITII la Primaria Slobozia
Procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti si politistii fac, joi dimineata, 22 de perchezitii in Bucuresti si Ilfov, una dintre acestea avand loc la sediul firmei Energy Holding, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.
"Peste 100 de politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, au pus in aplicare 22 mandate de perchezitie domiciliara in municipiul Bucuresti si pe raza judetului Ilfov si 5 mandate de aducere, intr-un dosar privind savarsirea infractiunii de evaziune fiscala si spalarea banilor in domeniul energetic si a serviciilor media", anunta Politia Capitalei intr-un comunicat de presa.
Politistii ridica documente financiar contabile si inscrisuri de la sediul unor firme si domiciliul unor persoane fizice, in cauza existand suspiciuni de evaziune fiscala, complicitate la evaziune fiscala, spalare de bani si delapidare. Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca printre firmele la sediul carora se desfasoara perchezitiile este si societatea Energy Holding.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007100 (s)