News Flash:

Pepe, primele declaratii despre botezul fiului sau. Yasmine va naste peste doua luni

13 Mai 2022
385 Vizualizari | 0 Comentarii
Pepe

Pepe tine foarte mult la conexiunea pe care a legat-o cu fanii lui si tot ei au fost primii care au aflat ca acesta va deveni tatic pentru a treia oara. Acum, dupa ce a dezvaluit deja sexul, a venit randul ca urmaritorii lui sa afle pentru ce nume vor opta viitorii parinti. 

Pepe si Yasmine Ody se pregatesc pentru cea mai frumoasa perioada din viata lor. Desi Pepe este deja obisnuit cu rolul de tata de la cele doua fetite pe care le are cu Raluca, a decis ca un copil este mereu binevenit. Astfel, iubita lui este insarcinata in sapte luni, dar surpriza pentru viitorul tatic de abia de acum vine. Pepe va fi tata de baiat, asa ca nu avea cum sa nu fie emotionat la maxim la aflarea unei asemenea vesti. Intrebat ce nume ii va pune primului sau baietel, artistul a fost destul de vag. Totusi, cand vine vorba de petrecerea de botez, se pare ca Pepe are totul deja foarte bine stabilit.

„Petrecerea de botez va fi cat se poate de discreta si cat se poate de normala, incerc sa ma bucur de familia mea, incerc sa fiu cat mai prezent in viata celor care ma iubesc si ma respecta, sa le transmit tot ceea ce e important pentru noi. Imi astept baiatul. Suntem pregatiti. Nu e nimic special, dar e pregatit tot. Sunt foarte organizat in ceea ce priveste.', a declarat Pepe la Antena Stars.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006366 (s)