News Flash:

Ce pensie mizera primeste Tudor Gheorghe. Artistul de abia se descurca de la o luna la alta

12 Mai 2022
513 Vizualizari | 0 Comentarii
Tudor Gheorghe

Pensia este mereu un subiect sensibil in randul populatiei de la noi din tara. In timp ce unele persoane de abia traiesc de pe o luna pe alta, unele dintre cele mai cunoscute vedete de la noi au pensii colosale si nu se uita la bani atunci cand vine vorba de satisfacerea celor mai rafinate gusturi. La polul opus se afla artistii si, in speta, Tudor Gheorghe. Indragit de o tara intreaga, Tudor Gheorghe are o pensie din care abia traieste decent de la luna la luna. 

„Am o pensie buna asigurata de la stat, cred ca vreo 3.000 de lei linistiti daca imi si maresc acum. Pentru un artist este o pensie buna”, a marturisit Tudor Gheorghe, pentru Antena 3. Momentan, Tudor Gheorghe nu isi face griji din cauza facturilor pentru ca de ele se ocupa fiul sau. Daca in cauzul lui pensia este uan decenta, in cazul altor nume celebre, pensia este una colosala, iar sumele sunt greu de imaginat.

Petre Roman face parte dintre pensionarii de lux din tara, mai ales pentru ca fostul ministru din anii 1990 este asigurat pe viata datorita sumei de bani pe care o primeste in fiecare luna. Petre Roman incaseaza 181.000 de lei pe an din doua pensii.

Ion Tiriac se afla printre pensionarii de lux din Romania dupa ce a lucrat ca ofiter al ministrului de Interne timp de 20 de ani. Acesta este extrem de discret si prefera sa nu discute foarte des despre suma uriasa pe care o incaseaza lunar.

Silviu Prigoana a fost deputat in partidul lui Traian Basescu, asa ca suma de bani pe care o incaseaza acum este una frumoasa, dupa cum spunea chiar el in momentul in care se credea ca sumele incasate lunar de catre cei care au iesit la pensie o sa fie marite de PSD. „32.000 de lei net, plus 5.000 de lei de la Camera Deputatilor. Adica am 37.000 de lei, astept marirea de 40% asa cum s-au laudat guvernantii ca sa ajung la 47 – 48.000 de lei, cat e cursul (n.red euro). Sa am 10.000 de euro pe luna ca sa dau si eu anunt la matrimoniale Tanar pensionar, cu pensie atractiva, astept ofertele.”, a zis Silviu Prigoana.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009141 (s)