News Flash:

Dupa Alina Sorescu si Alexandru Ciucu, un alt cuplu celebru divorteaza dupa 10 ani de mariaj

13 Mai 2022
563 Vizualizari | 0 Comentarii
divort

Sezonul estival a inceput cu stangul pentru multe cupluri de la noi. Divorturile sunt in floare in ultima vreme, iar acum, un alt cuplu a anuntat ca se separa dupa ce au fost casatoriti timp de 10 ani.

Anca Neacsu, fosta solista de la A.S.I.A, a decis sa porneasca pe un drum separat si sa nu mai aiba nicio legatura cu sotul ei. Barbatul de origine turca si romanca nu s-au mai inteles de ceva vreme si au ajuns la concluzia ca cel mai sanatos, in acest moment, este un divort. Anca are programul foarte incarcat, are concerte dupa concerte si n u a fost prea darnica in declaratii. Insa, dupa ce se va mai linisti aceasta perioada, Anca a promis ca va oferi mai multe detalii.

„Da, este adevarat. De acum inainte, fiecare pe drumul lui. Am decis amandoi ca asa este mai bine. Am fost casatoriti 10 ani. Atat am de comentat”, a spus Anca Neacsu, in exclusivitate, pentru Antena Stars. Fosta membra a trupei A.S.I.A sustine ca vina apartine amandurora si ar fi preferat sa se afle despre divort dupa ce anunta ea.

 Asta e, a durat 10 ani. Nu as fi vrut sa se afle inca, as fi preferat sa anunt eu despartirea. Trebuie sa ma linistesc putin, acum sunt chiar pe punctul sa plec intr-un weekend lung, cu concerte, in Moldova. Cand voi reveni, dupa ce ma voi linisti, voi explica ce s-a intamplat”, a spus Anca Neacsu pentru FANATIK.ro. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004831 (s)