News Flash:

Bianca Dragusanu a ajuns, din nou, pe mainile medicilor esteticieni. Ce interventie si-a facut de data asta

13 Mai 2022
572 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca

Bianca Dragusanu nu se uita deloc la bani atunci cand vine vorba de satisfacerea mofturilor. Baba sufera la frumusete, asa ca Bia a decis ca mereu este loc de mai bine. Blondina si-a anuntat fanii de pe Instagram ca are de gand sa isi mai faca o interventie estetica si s-a tinut de cuvant.

Bianca deja s-a obisnuit sa strabata tara-n lung si-n lat dupa cei mai buni medici esteticieni. Diva a gasit, de data asta, pe cineva la Cluj care sa indeplineasca toate cerintele ei. Vedeta a avut mai multe operatii pe lista, asa ca a zis sa impuste mai multi iepuri dintr-o lovitura. Zis si facut! Imediat dupa ce a ajuns la Cluj, viitoarea mamica a inceput sa le povesteasca fanilor ca are de gand sa isi puna iarasi acid in buze.

"Eu iau avionul si dau o fuga la Cluj. (...) Astazi vreau sa imbin mai multe lucruri. Astazi vreau sa fac mezoterapie la maini si picioare, vreau sa imi fac botox-ul, vreau sa mi fac buzele. Pnetru ca ea m-a convins sa le topesc si acum vreau sa le fac iar mai frumoase. Mai mult de atat, imi fac si o ecografie mamara pentru ca asa trebuie sa faca o femeie. Este o necesitate pe care va recomand sa o faceti. Astazi dam startul la frumusette. Sa trecem la treaba", a povestit Bianca Dragusanu in sectiunea de story a contului ei personal de Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005473 (s)