News Flash:

Pavel Bartos este de nerecunoscut. Cum a reusit actorul sa slabeasca 12 kilograme intr-un timp foarte scurt

3 Decembrie 2021
584 Vizualizari | 0 Comentarii
Pavel Bartos

Arta cere sacrificii, iar Pavel Bartos stie asta. Pentru un rol, cel mai simpatic prezentator de la tv a reusit sa slabeasca 12 kilograme intr-un timp relativ scurt. Actorul nu are probleme de sanatate si nici nu vrea sa dea mai multe kilograme jos insa va face in continare sport. Cei care il urmaresc pe retelele de socializare au putut observa deja ca merge la sala foarte des, atunci cand probabil are timp liber.

Pavel Bartos este uimitor in tot ceea ce face. Actorul exceleaza pe scena Teatrului Odeon, dar si pe scena de la Romanii au talent, acolo unde a facut multi ani echipa cu Smiley. Desi nu pare, Pavel este omul schimbarilor, iar ceea ce a facut acum demonstreaza cel mai bine acest lucru. Actorul are un proiect nou si pentru a se potrivi mai bine, a slabit drastic intr-un timp destul de scurt.


„Gandul cu care am inceput a avut legatura cu rolul Ramon, din filmul meu cu acelasi nume, pentru ale carui filmari voi incepe treaba in luna martie. Initial, trebuia sa le incepem in noiembrie, dar din cauza conditiilor actuale am fost nevoiti sa le amanam.", a declarat celebrul prezentator. 


Procesul de slabire a inceput undeva prin luna august, deci nu a fost ceva care s-a intamplat brusc. Nu am avut un regim anume, ci am inceput sa fac sport si sa am mai multa grija la ceea ce mananc. In total, am slabit undeva la 10 – 12 kg, exact cam cat planuisem la inceput. Sa fiu sincer, a si inceput sa-mi placa: am alt tonus, ma simt mai bine, deci mi-e mult mai usor sa ma si mentin", a spus Pavel in exclusivitate pentru Click!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006339 (s)