News Flash:

Parlamentul a decis: Angajatorii pot deduce contravaloarea abonamentelor la salile de fitness acordate angajatilor

13 Decembrie 2022
850 Vizualizari | 0 Comentarii
sala fitness forta 5456657

Camera Deputatilor a votat marti, 13 decembrie, un proiect de lege care completeaza Codul fiscal, initiat de USR si PSD, si care prevede ca abonamentele la salile de fitness acordate angajatilor ar putea fi deduse de firme in limita echivalentului in lei a 400 euro anual pentru fiecare persoana.

S-au inregistrat 260 de voturi "pentru", opt "impotriva" si trei abtineri.

Potrivit proiectului de lege, este deductibila „contravaloarea abonamentelor pentru utilizarea facilitatilor sportive in vederea practicarii sportului si educatiei fizice cu scop de intretinere, profilactic sau terapeutic oferite de furnizori ale caror activitati sunt incadrate la codurile CAEN 9311, 9312 sau 9313, precum si contravaloarea abonamentelor, oferite de acelasi furnizor care actioneaza in nume propriu sau in calitate de intermediar, ce includ atat servicii medicale, cat si dreptul de a utiliza facilitatile sportive, in vederea practicarii sportului si educatiei fizice cu scop de intretinere, profilactic sau terapeutic, suportate de angajati, in limita echivalentului in lei a 400 euro anual.

Abonamentul vizeaza servicii furnizate angajatului si/sau oricarei persoane aflate in intretinerea sa, asa cum este definita la art. 77 alin. (3), in limita aceluiasi plafon, indiferent de numarul de persoane”, se arata in proiectul adoptat de Parlament.

In cazul in care nu va fi contestata la CCR, legea urmeaza sa fie trimisa la presedinte pentru promulgare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004848 (s)