News Flash:

Parlament: A inceput sedinta plenului comun in care continua dezbaterea bugetului de stat

7 Februarie 2017
974 Vizualizari | 0 Comentarii
parlament5
Camera Deputatilor si Senatul au reluat, marti, dezbaterea asupra bugetelor principalilor ordonatori de credite pe anul in curs.
In sedinta comuna de luni, Parlamentul a adoptat, pe articole, proiectul legii bugetului de stat pe anul 2017, precum si bugetele si anexele a peste 20 de ordonatori de credite, in forma si cu amendamentele admise de catre comisiile de buget-finante.
Astfel, au fost adoptate bugetele Administratiei Prezidentiale, Camerei Deputatilor, Senatului, Secretariatului General al Guvernului si al institutiei Avocatul Poporului. De asemenea, au fost adoptate bugetele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Curtii Constitutionale, Consiliului Legislativ, Curtii de Conturi, Consiliului Concurentei, Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, Consiliului National al Audiovizualului, precum si cele ale Ministerului Justitiei, Ministerului Afacerilor Externe, Ministerului Dezvoltarii, Ministerului Educatiei, Ministerului Sanatatii, Ministerului Finantelor Publice, Ministerului Muncii, Ministerul Transporturilor, Ministerului Agriculturii si Ministerului Mediului.
Parlamentul urmeaza sa dea marti votul final asupra proiectelor legii bugetului de stat si legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2017.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1297 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005433 (s)