News Flash:

Opt persoane au ajuns la spital, in urma unui accident intre un autocar si o masina, in Braila

7 Mai 2018
917 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd cluj

Opt persoane au ajuns la spital dupa ce un autocar inmatriculat in Ucraina, in care se aflau 53 de persoane, si un autoturism au iesit in decor, luni dimineata, la intrarea in localitatea Baldovinesti, judetul Braila.
Din primele cercetari a reiesit ca accidentul s-a produs din cauza unei depasiri neregulamentare. Un autoturism condus de o femeie de 59 de ani a intrat pe contrasens, iar soferul autocarului a incercat sa evite coliziunea si s-a lovit de un parapet de pe marginea drumului.

In urma accidentului au rezultat opt victime, dintre care trei au fost incarcerate.

”Se pare ca accidentul s-a produs din cauza unei depasiri neregulamentare. O masina condusa de o femeie de 59 de ani din Medgidia a intrat pe contrasens pe drumul care face legatura intre Galati si Braila. Accidentul s-a produs la iesirea din localitatea Baldovinesti. Au rezultat opt victime, dintre care trei incarcerate, ambii soferi si un minor din autoturism. Minorul este fiul de 16 ani al femeii de la volan”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al IPJ Braila, Laura Dan.


In autocarul inmatriculat in Ucraina se aflau 53 de persoane. La fata locului au ajuns numeroase masini de Politie, ambulante si autospeciale ale ISU.

”Accidentul s-a produs pe DN2B, la iesirea din localitatea Baldovinesti, in jurul orei 5.30. In curba un autocar a incercat sa evite un autoturism si a intrat intr-un parapet. Autoturismul a intrat intr-o movila de pamant. Au fost doua victime incarcerate din autoturismul inmatriculat in Constanta si a mai fost incarcerat soferul autocarului din Ucraina. In plus, au mai fost inca cinci persoane din autocar ranite usor. Toti ranitii au fost transportati la unitatea de primiri urgente a spitalului Judetean Braila”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al ISU Braila, Stefan Stoian.

Traficul a fost inchis pentru zeci de minute, iar masinile care mergeau din Galati spre Braila au circulat pe rute ocolitoare.

 

 

 


baldovinesti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007751 (s)