News Flash:

Crima de pe plaja din Vama Veche: Principalul suspect, un adolescent de 17 ani, RETINUT

6 Mai 2018
1063 Vizualizari | 0 Comentarii
litoral2

Principalul suspect in cazul crimei din Vama Veche, un tanar de 17 ani, din Constanta, a fost retinut, in timpul noptii de sambata spre duminica, anchetatorii avand indicii ca el l-a lovit pe barbatul gasit mort pe plaja cu un corp dur, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Constanta, principalul suspect in cazul omorului, de sambata, din Vama Veche, este unul dintre cei patru tineri audiati, un constantean in varsta de 17 ani, care a fost gasit intr-un tren, in Costinesti, alaturi de alti trei prieteni, un baiat si doua fete.

„Din investigatiile si cercetarile efectuate de politistii din cadrul Serviciului Investigatii Criminale, sub coordonarea procurorului criminalist, a reiesit faptul ca persoana banuita de savarsirea infractiunii de omor este un tanar, de 17 ani, fata de care Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta a emis ordonanta de retinere pe o perioada de 24 de ore”, au anuntat, duminica, sursele citate.

Potrivit anchetei, acesta l-a lovit pe barbatul gasit mort pe o plaja din Vama Veche cu un corp dur, ceea ce i-a cauzat decesul.
Tanarul a fost introdus in Centrul de Retinere si Arest Preventiv al IPJ Constanta, urmand ca in cursul zilei de duminica sa fie prezentat Tribunalului Constanta cu propunere de arestare preventiva.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1288 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007126 (s)