News Flash:

Ce sa pulverizezi in gradina ca sa scapi repede de buruieni

7 Mai 2018
1150 Vizualizari | 0 Comentarii
gradina 1

Afirmat acest lucru si o repet: otetul de mere este aur curat! Aparent banalul otet de mere ascunde proprietati de-a dreptul miraculoase. Cand spui otet de mere, de obicei te gandesti la gatit. Dar acest produs poate face mult mai mult decat o salata gustoasa. Spre deosebire de otetul obisnuit, care contine fie alcool din cereale, fie alcool etilic, otetul de mere este obtinut prin fermentatia merelor. De aceea, cel din urma contine nu doar mai multi acizi sanatosi precum acid citric, acid formic, acid malic, acid succinic si acid acetic, ci si antioxidanti importanti denumiti polifenoli.
Aceste caracteristici transforma otetul de mere intr-un produs deosebit de sanatos si de versatil! Iata o lista scurta a intrebuintarilor sale:


Lustruirea lemnului: Amesteca un sfert de cana de otet de mere cu 2 cani de apa si 2 linguri de ulei de masline ca sa obtii o solutie excelenta pentru lustruirea suprafetelor din lemn!
Indepartarea petelor de grasime: Amesteca otet de mere cu apa in cantitati egale si toarna solutia intr-o sticla cu pulverizator. Pulverizeaza lichidelor peste petele de grasime ca sa le elimini mai usor!

Eradicarea buruienilor: Combina doua parti de otet de mere cu o parte apa si toarna solutia intr-o sticla cu pulverizator. Ori de cate ori rasar buruieni in gradina, pulverizeaza solutia peste ele ca sa le usuci rapid!

Improspatarea respiratiei: Amesteca o parte de otet de mere cu doua parti de apa si foloseste solutia obtinuta pentru gargara si clatirea gurii. Folosirea repetata a otetului de mere in acest scop ajuta la desprinderea si eliminarea placii dentare, respectiv eradicarea bacteriilor responsabile pentru respiratia neplacuta!

Combaterea matretii: Amesteca o parte de otet de mere cu doua parti de apa si toarna solutia intr-o sticla cu pulverizator. Pulverizeaza lichidul la radacina parului si lasa-l sa actioneze aproximativ o ora inainte sa te speli pe cap.

sursa: sanatatea


combaterea matretii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007745 (s)