News Flash:

Cu ce trebuie sa freci cada, gresia, chiuveta si cabina de dus ca sa fie imaculate. Fara chimicale

6 Mai 2018
1613 Vizualizari | 0 Comentarii
cada

 

Iti place sa iti mentii mereu casa curata. Aspiri, speli pe jos si dezinfectezi toate suprafetele ori de cate ori ai timp si dispozitie. Nu lasi sa treaca saptamana sa nu cureti toaleta, wc-ul, chiuveta din baie cat si cea din bucatarie pentru ca nu vrei ca microbii sa isi gaseasca casa in locuinta ta.
Cu toate ca esti o gospodina desavarsita, iar toti cei care calca pragul casei tale observa si lauda ordinea si curatenia, exista cateva locuri din locuinta ta care, oricat le-ai curata si orice solutie profesionala ai utiliza, nu raman impecabile, de un alb imaculat.

Aici s-ar putea sa fie vorba nu despre o igiena precara, ci doar despre faptul ca unele obiecte sunt ceva mai vechi, iar timpul si-a lasat amprenta asupra lor. Ce poti sa faci in acest caz? Stai fara griji! Iti sarim noi in ajutor!
Curatenia casei nu este o treaba usoara! Mai ales atunci cand vine vorba despre zonele „problematice” din casa precum gresia, chiuveta, cada si cabina de dus sau vasul de toaleta!

Cum sa cureti gresia rapid si usor
Cand vine vorba despre curatarea gresiei, un aliat de nadejde ramane mereu AMONIACUL. Cum procedezi: dilueaza 2-3 linguri de amoniac intr-un litru de apa. Freaca usor cu un burete zonele afectate, dar nu uita sa lasi sa actioneze cateva minute inaine sa stergeri. Si stai fara griji: rosturile dintre placile de gresie vor fi si ele imaculate!

Cum sa cureti chiuvetele
Rugina reprezinta una dintre cele mai comune probleme atunci cand vine vorba despre curatarea chiuvetelor! In acest caz aliatul dumneavoastra este OTETUL! Cum trebuie sa procedati: Incalziti putin otet intr-o oala, Inainte sa aplicati pe suprafetele dorite adaugati putina sare. Frecati usor cu o carpa imbibata in aceasta compozitie si lasati sa actioneze cateva minute.

Cum se curata cada si cabina de dus
Pentru a scapa de calcarul de pe cada ori cabina de dus din casa ta, tot ce trebuie sa faci este sa le cureti cu o solutie formata din otet incalzit (atentie, nu trebuie sa fiarba doar sa fie fierbinte), cateva linguri cu bircarbonat de sodiu si detergent de vase. Atentie, insa: se va forma o spuma, deci vasul in care preparati compozitia trebuie sa fie destul de incapator. Dupa ce elementele s-au amestecat bine, pulverizati solutia sau frecati cu o carpa sau cu un burete toate suprafetele  pe care vreti sa le curatati.

Cu ce se curata vasul de toaleta
Pentru a face vasul de la toaleta luna si bec, este suficinet sa folositi oricare din cele doua solutii de mai sus. Acestea sunt efciente atat impotriva calcarului, cat si a ruginii.
 


baie locuinta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007578 (s)