News Flash:

Oprescu ramane in arest preventiv

15 Septembrie 2015
1104 Vizualizari | 0 Comentarii
oprescu2
Primarul Sorin Oprescu ramane incarcerat, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti i-a respins contestatia la decizia de arestare preventiva pentru 30 de zile, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita 25.000 de euro.
Decizia luata luni seara de judecatorul Camelia Bogdan, de la Curtea de Apel Bucuresti, este definitiva, astfel ca primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, ramane pentru 30 de zile in Arestul Politiei Capitalei, unde este incarcerat din 6 septembrie.
Sorin Oprescu urmeaza sa fie suspendat din functie de catre prefectul Capitalei, iar atributiile de primar general vor fi preluate de unul dintre viceprimari, decizia urmand sa fie luata in Consiliul General al Municipiului Bucuresti.
Prefectul Capitalei Paul Petrovan va dispune suspendarea lui Sorin Oprescu in cel mult 48 de ore dupa ce va primi de la instanta o comunicare oficiala privind decizia definitiva de arestare preventiva a edilului. Consiliul General al Muncipiului Bucuresti trebuie sa se intruneasca apoi in sedinta de indata pentru a alege un primar interimar dintre cei doi viceprimari ai Capitalei - Cornel Pieptea (PNL) si Dan Darabont (PSD).
Mediafax.ro

camelia bogdan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1336 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007318 (s)