News Flash:

Oana Zavoranu i-a demascat pe Adelina Pestritu si pe Virgil. Ce afaceri ”dubioase” fac cei doi?

29 Iulie 2021
813 Vizualizari | 0 Comentarii
oana zavoranu

Oana Zavoranu ar putea conduce lejer departamentul de politie al internetului, dar cum asa ceva nu exista, bruneta a gasit o solutie. Zavo a inceput acum cateva luni o rubrica pe Youtube in care se ocupa de demascarea tuturor ”mocangistelor” care profita de pe urma fanilor. Printre acestea se numara si Adelina Pestritu care nu a reusit sa treaca pe sub radarul Queridei.

Oana Zavoranu a luat „la puricat” cateva conturi de Instagram si s-a oprit la pagina Adelinei Pestritu pe care a luat-o la pachet cu tot cu Virgil, sotul acesteia. Zavo s-a legat de business-urile pe care cei doi le au si pe care le considera ”prosteala pe fata”.

Virgil a postat pe contul sau o imagine in care facea reclama unor ceasuri de lux, printre care si bine cunoscutele modele Rolex Daytona steel – 12.500 de euro (acelasi model din aur alb costa 37.400 de euro), Rolex GMT Master II – 9.200 euro. Preturile sunt cele din magazin pentru ceasuri noi. In schimb, pe piata de second hand, majoritatea ceasurilor Rolex capata o valoare mai mare datorita cererii care este cu mult mai mare decat oferta.

„Querida” nu s-a putut abtine si l-a acuzat pe barbat ca accesoriile de lux nu ar fi orginale, ba chiar a explicat ca acestea ar fi fost aduse, de fapt, din Turcia.

”Ce face Virgilica? I-a priit vacanta la turci, bag de seama. S-a intors cu tot bazarul dupa el. A adus numai Rolexuri originale, va da acolo. unt niste fake-uri obosite, se merge pe acelasi principiu de prosteala, capul este «Pinocchio», ea este sefa. Se duc si iau din Turcia fake-uri.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005003 (s)