News Flash:

Oana Zavoranu a facut-o praf pe Anda Adam. ”Femeia barbat bine!”

26 Octombrie 2021
513 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana si Anda

Oana Zavoranu este departe de a se fi cumintit. Querida da de pamant cu vedetele de la noi ori de cate ori are ocazia si nu iarta pe nimeni. Sezonul trecut, in cadrul emisiunii pe care o avea pe Youtube, Oana a luat in colimatoriu o gramada de staruri ”wanna be” si se pare ca tot nu a epuizat sursa. Acum, Zavo a pus ochii pe Anda Adam si nu s-a ferit deloc sa ii adreseze cuvinte jignitoare.

Oana Zavoranu a cucerit internetul din prima. Querida este foarte sincera atunci cand vine vorba de exprima parerilor si nu se fereste nicio secunda sa dea de pamant cu cei care o supara. Fanii Oanei stiu ca aceasta nu iarta niciun influncer, asa ca de data asta s-a legat din nou de Anda Adam pe care a cam sifonat-o din replici.

”Andu Madam! Da intre ”pectoralii” (n.r. sani) aia ce ai?… Ca nu mai ne putem concentra la ce faci tu reclama, ca ne e frica! Femeia barbat bine! Si lasa fotosopu’, ca nici nu te-am recunoscut … Noroc cu pectoralii … Pardon, sanii!”, a scris Oana Zavoranu. 

Dupa ce Oana a dat de inteles ca nu o considera deloc o femeie frumoasa, Anda Adam nu s-a putut abtine si i-a dat replica. Astfel multi sunt de parere ca razboiul dintre cele doua va evolua la fel cum s-a intamplat si in cazul Oanei Roman.

„N-am niciun fel de make-up, niciun fel de filtru, ca sa nu mai aud comentarii: vai, dar tu de fapt in realitate esti Baba Cloanta. Bai, nu sunt Baba Cloanta nici in realitate. Sunt si slaba in realitate, pentru ca foarte multi spun ca-mi prelucrez buzele. Nu! Sunt si super fit in realitate si sper sa ma intalnesc cu cat mai multi dintre voi. Hai ca vin sarbatorile, trebuie sa fim pozitivi si sper ca prin cadourile pe care incerc sa vi le aduc saptamanal, sa va aduc putin zambet pe fetele voastre!”, a spus Anda Adam. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006224 (s)