News Flash:

Oana Roman tuna si fulgera pe Instagram. ”Platim impozite la stat din reclamele platite”

21 Octombrie 2021
396 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

De-a lungul timpului Zavo si-a criticat rivala din cauza mai multor aspecte care au deranjat-o. Ea s-a legat de aspectul fizic, de stilul ei vestimentar, dar si de activitatea sa pe social media. Bruneta nu este deloc de acord cu faptul ca ea promoveaza tot felul de produse, inclusiv ceaiurile de slabit.

Din punctul ei de vedere, acestea nu au ajutat-o in niciun fel pe actuala partenera de viata a lui Marius Elisei. Este de parere ca face toate acele postari doar pentru a primi produse moca, dar si in schimbul unei anumite sume de bani.
”Reclama online este ceva care exista pe toata planeta si este o noua forma de marketare, prin care brandurile isi fac reclama, la fel ca pe TV, radio, outdoor. Nu este nicio obligatie in a cumpara ceva, la fel cum nici in reclamele pe TV sau radio, nu va obliga nimeni sa cumparati, ci doar va prezinta un produs. Tot ce inseamna consum pe planeta Pamant este bazat pe reclama. Si este normal ca si in online sa existe reclame.” a transmis Oana Roman.

Dupa ce actrita s-a luat de meseria ei, Oana Roman i-a dat replica. Aceasta a scos in evidenta faptul ca ea nu face reclame, ci transmite mesaje educationale. In plus, ea mai marturisit ca momentele din viata ei pe care le face publice i-ar putea ajuta si pe fanii sai de pe social media.
”Continutul contului este la latitudinea autorului, atata timp cat respecta legea. Este dreptul si alegerea urmaritorilor de a se uita sau nu. Si de a intelege ca pentru a livra si contemt educational, inspirational etc, presupune multa munca. Reclama in online va fi si daca nu va place, asa cum reclama a fost si va fi peste tot. Puteti alege sa ignorati reclamele si sa urmariti si sa admirati ce se posteaza in afara de reclame. Plus ca noi platim impozite la stat din aceste reclame platite”, a mai scris ea. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004389 (s)