News Flash:

Oana Roman a rabufnit dupa ce a fost acuzata ca si-a miscorat stomacul. ”Sansele sa nu mai ies vie din acea operatie... ”

27 Octombrie 2021
668 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

Oana Roman a fost mereu in centrul controverselor si aproape ca nu trece zi fara ca cineva sa nu se lege de ea. Fiica lui Petre Roman a fost acuzata e multe ori ca a apelat la micsorarea stomacului si ca de aia ar fi slabit atat de mult. De data asta, Oana nu a mai rezistat sa fie atacata din toate partile si a rabufnit pe Instagram.

Inca de cand a inceput sa fie prezenta Oana Zavoranu pe Youtube si sa ia la bani marunti vedetele de la noi, Oana Roman este abonata ei fidela. De foarte multe ori Querida a ras de Oana si a atacat-o si fix acelasi lucru l-au facut si fanii ei. Acum, satula sa fie pusa la zid pentru o presupusa operatie de micsorare a stomacului, Oana a luat atitudine.

”Dupa ce am nascut, am avut niste probleme de sanatate care mi-au pus viata in pericol. Era sa mor. Pentru a-mi salva viata, am facut o operatie. A durat noua ore. Eram la un pas de septicemie. Am o plasa in partea stanga a abdomenului. Practic nu mai am muschi acolo. Am stat cinci zile la Reanimare. Am avut 70 de puncte de sutura si am stat cu sonda urinara sapte zile. In spital am fost internata aproape trei saptamani.”, a dezvaluit Oana Roman. 

Medicul i-a interzis, astfel, si sa mai aduca pe lume un al doilea copil, pentru ca isi va pune viata in mare pericol. „In urma acestei operatii pe care am suferit-o atunci, nu am voie doua lucruri: sa fac orice fel de miscare care sa imi solicite muschii abdominali, si sa fac orice fel de interventie la nivelul abdomenului. Nu am am avut voie sa fac copii. Si daca as fi vrut sa imi tai stomacul, nu as fi avut cum, pentru ca nu am voie. Sansele sa nu mai ies vie din acea operatie ar fi fost foarte mari”, a mai adaugat vedeta. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005646 (s)