News Flash:

Oana Radu, primele detalii despre boala de care sufera de ceva timp. ”Pe o scara de la 1 la 10... ”

27 Octombrie 2021
402 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Radu

Oana Radu sigur vrea ca prima ei aparitie la tv sa fie stearsa. Vedeta s-a remarcat la un cunoscut show de talente si de atunci si pana acum a evoluat si s-a transformat pe toate planurile. Cea mai mare schimbare din viata ei a fost pe planul aspectului fizic, Oana reusind sa topeasca peste 50 de kilograme.

Acum, Oana este plina de incredere in sine si a inceput sa posteze mai mult ca niciodata imagini care sa arate evolutia ei si nu se fereste sa posteze si imagini in care aspectul ei nu era tocmai unul tonifiat si plin de muschi. Cu toate ca acum este mult mai bine din toate punctele de vedere, Oana nu poate sa uite episoadele in care s-a confruntat cu anxietata, una dintre cele mai intalnit boli ale secolului 21. Artista recunoaste ca nu s-a vindecat total si, probabil, nici nu o va face prea curand, asa ca invatat sa traiasca cu aceasta boala si sa vada mereu partea plina a paharului.

”Cu anxietatea sunt mult, mult, mult mai bine. Pe o scara de la 1 la 10… sa zicem ca am fost la 10 la inceput, acum pot sa zic ca sunt pe la un 4.
Stresul e un factor extrem de nociv. Stiu cat e de greu sa traiesti stresat, stiu cat e de greu sa traiesti intr-un mediu in care nu ti-e bine si din care care nu poti sa iesi si sa faci schimbari. (…) Cu totii ne intalnim cu diferite situatii care ne pun in dificultate, dar important este sa vezi mereu partea plina a paharului si sa gandesti pozitiv, pentru ca in orice rau exista si foarte mult bine”,
a spus ea. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1300 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008012 (s)