News Flash:

O femeie si-a cumparat un inel ieftin si l-a purtat 30 de ani, fara sa stie ce secret ascunde bijuteria! Detaliul care i-a schimbat viata

10 Mai 2018
1025 Vizualizari | 0 Comentarii
inel

Targurile de vechituri si de antichitati sunt o adevarata placere, dar si o ocazie excelenta pentru a gasi tot felul de chilipiruri.

O femeie din Marea Britanie a decis sa profite de un astfel de eveniment si si-a cumparat un frumos inel clasic, cu doar 13 dolari, scrie A1.ro.

Obiectul i-a fost atat de drag incat nu s-a mai despartit de el.

L-a purtat zi de zi, chiar daca mergea la cumparaturi, spala vase sau facea treaba.

Intr-o zi, nu mica i-a fost surpriza sa descopere faptul ca bijuteria avea un diamant de 26 de carate, fabricat in secolul al XIX-lea.

Astfel, femeia a devenit peste noapte mai bogata cu suma de 850.000 de dolari!

Asa cum era de asteptat, povestea despre inel a ajuns pe internet si a devenit imediat virala.

Atunci cand doi oameni se casatoresc, in fiecare colt al lumii se organizeaza un ritual special, o ceremonie prin care cei doi soti isi promit dragoste, devotament si fidelitate pentru tot restul vietii.

Cu toate ca traim in civilizatii diferite, peste tot in lume uniunea dintre un barbat si o femeie are parte de o atentie deosebita.

Insa exista un element comun care este intalnit in foarte multe parti ale lumii: VERIGHETA.

Verighetele simbolizeaza casatoria dintre doua persoane si se pun, de cele mai multe ori, pe degetul inelar de la mana stanga.

Vrei o casnicie fericita? Dupa ce au fost sfintite de preot la cununia religioasa, verighetele nu mai trebuie date jos niciodata. Toate acestea pentru a asigura o casnicie fericita si indelungata.

Chiar daca se mai intampla sa fie date jos, fie din cauza unor rani, pentru ca se rup sau nu se mai potrivesc degetelor, ar fi bine ca ele sa fie din nou binecuvantate si sfintite de un preot, potrivit vocea.biz.
Iata ce nu trebuie facut cu verigheta: nu trebuie scapata din mana, nu trebuie aruncata, nu trebuie imprumutata, nu trebuie pierduta. Aceasta are, ca o parte din tine, energia ta cu ea, si nu este bine ca altcineva sa o poata atinge pentru ca tu sa primesti diverse energii diferite.

Simbolistica degetelor:

Degetul mare – familia

Aratatorul – Rudele

Degetul mijlociu: propria persoana, Ego-ul

Inelarul – partenerul de viata

Degetul mic – copiii

Astfel, verigheta se poarta pe degetul aferent relatiei de cuplu, pe inelar.

Nu stiu cum te cheama, dar tu, femeie, cea care ma citesti in momentul asta, esti frumoasa! Sa nu uiti asta niciodata

Chiar si atunci cand nu crezi asta despre tine, cand te vrei perfecta si te uiti obsesiv doar in oglinda din perete uitand sa privesti si in cea a sufletului. Si atunci cand te concentrezi prea tare pe suvita rebela care nu vrea sa se aseze si nu-ti mai remarci stralucirea din priviri.

Esti frumoasa chiar si atunci cand te alinti ca esti prea slaba, prea grasa, prea inalta, prea scunda, cu nasul cat China, fara sau cu prea mult fund, cu pistrui sau cu alunita de sub san.

Esti frumoasa si cand iti apare un amarat de cos in frunte pe care il vezi cat un unicorn si incerci sa-l ascunzi sub corector, dar si atunci cand te manjesti cu inghetata si, in loc sa faci o criza ca ti-ai patat bluza preferata, te amuzi ca un copil mic…

Esti frumoasa cand razi, cand plangi, cand esti fericita, dar si atunci cand te simti pierduta.

Esti frumoasa pe tocuri, dar si desculta, coafata si ciufulita, machiata si nemachiata, dezbracata sau in rochie de seara. Esti frumoasa mereu: zilele si noptile, la rasarit si la apus, la mare, la munte, sub cerul instelat sau in varful patului.
Habar n-ai cat esti de frumoasa! Daca ai putea macar o clipa sa te vezi prin ochii unui strain, cu siguranta ai incepe sa zambesti.

Esti frumoasa si cand ai grija de tine, si cand ai grija de cei dragi. Esti frumoasa cand esti mama, sora, fiica sau cand iesi cu nepotii prin parc.

Atunci cand nu mai crezi in tine, uita-te imprejur. Fluturii nu-si pot admira aripile. Dar noi, oamenii, le putem vedea. Asa este si cu tine. Poti zbura, poti face ce vrei tu. Iar daca tot nu te vezi, schimba unghiul, dar nu te schimba pe tine.

Esti frumoasa cand ti-ai gasit pacea interioara, cand te iubesti, cand te accepti, cand te redescoperi fara a mai fi obsedata de imaginile din revistele glossy sau de ultimele colectii de pantofi.

Esti frumoasa cand esti TU! Cu bune si cu rele.

Nu stiu cum te cheama, dar tu, femeie, cea care ma citesti in momentul asta, indiferent daca-mi esti ruda, prietena, cunostinta sau nu ma suporti – esti frumoasa! Sa nu uiti asta niciodata!

Poate ca te vrei perfecta, dar sa stii ca, de cele mai multe ori, micile noastre imperfectiuni pe care noi le vedem cat un elefant ne fac speciale. Iar cand iubesti, esti si mai frumoasa. Dar cum stii si tu, nici o iubire nu e perfecta. Si totusi merita traita. Iubeste-te mult!

Fii imperfect de perfecta si lasa lucrurile bune sa ti se intample.
Pentru ca tu … esti frumoasa!


targurile vechituri antichitati chilipiruri femeie inel
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008315 (s)