News Flash:

Unele zodii ar putea avea probleme azi. Citeste horoscopul zilei

9 Mai 2018
939 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic2

Horoscop 9 mai 2018. Balantele se afla in fata unui nou inceput, in timp ce Sagetatorii au nevoie de o zi de pauza.

Horoscop 9 mai 2018 Berbec

E o placere sa lucrezi intr-un mediu stimulativ, in care ideile tale sunt imbratisate imediat, in care lumea e de acord cu tine! Azi ai parte de un astfel de anturaj binevoitor, tonic, ce te incurajeaza sa-ti exprimi punctele de vedere si te sustine sa le si pui in aplicare.

Primesti de la ei aprobari, confirmari, idei suplimentare, incat ti-e mai mare dragul sa colaborezi cu asemenea oameni. Nu se simte nicio urma de competitie in preajma si cat timp se mentine aceasta atmosfera pozitiva si primitoare, toate lucrurile merg ca pe roate. Inconjoara-te de oameni care te apreciaza daca vrei sa ai o zi de succes si fugi de invidiosi sau critici!

Horoscop 9 mai 2018 Taur

Chiar daca ultima perioada a generat conflicte, azi sunt toate sansele de a redresa situatia in cuplu, in familie, in orice gen de parteneriate defectuoase. Discutia pe care o ai cu ceilalti membri ai familiei are rolul de a clarifica aspecte pe care fiecare le-a inteles gresit inainte.

Acum aveti fiecare starea necesara de intelegere si ascultare pentru a lamuri lucrurile fara nervi, cu calm, cu toleranta, exact asa cum fiecaruia ii place. Gasesti multa compatibilitate in omul de langa tine, in cel cu care iti imparti viata, formati un tot unitar bine inchegat si nu ai decat motive de bucurie cand vezi ce bine va completati unul pe altul.

Horoscop 9 mai 2018 Gemeni

Oricat ai incerca sa fii impartial si obiectiv, tot vei defavoriza pe cineva, ca atare nu te mai chinui atata sa fii echidistant. Fii tu insuti, asa cum esti, fara a te scuza mereu, fara a-ti explica reactiile, gesturile, replicile la tot pasul.

Chiar daca tu consideri ca ai fost corect cu cineva, acela tot va gasi nod in papura si te va acuza de cine stie ce gest nepotrivit. Totusi poti incerca sa repari o veche greseala din trecut la care ti-ai dat si tu seama, intre timp, ca ai cam exagerat, pentru ca de data aceasta ai putea drege mult mai usor busuiocul decat atunci cand ai comis-o.

Horoscop 9 mai 2018 Rac

Nu esti atat de impulsiv de obicei, tocmai de aceea toti sunt mirati cand vad cata energie consumi dintr-o data. Esti nervos, asta se vede, si nervozitatea iti poate crea mari probleme in planurile incepute, ca atare adu-i aminte ca tu esti mult mai chibzuit si mai calm de felul tau, si o atitudine ca cea de acum nu e deloc in avantajul tau!

Sunt persoane in preajma ta care te mai trag de maneca, incearca sa-ti mai domoleasca graba sau nervii, dar asta s-ar putea sa te irite mai tare, incat reactionezi si mai agresiv. Calmeaza-te inainte de a face sau spune ceva!

Horoscop 9 mai 2018 Leu

Ceva din trecut revine la modul cel mai serios in actualitate, de parca abia acum a sosit vremea sa folosesti invataminte de demult. Ai intalnit candva o persoana cu ani sau ti s-a oferit o informatie sau un sfat pe care nu le-ai folosit anterior, dar acum treci in revista bagajul tau de cunostinte pentru a pune in aplicare cele aflate.

E ca si cum te-ai intoarce in timp, la vremea cand acumulai de zor cunostinte intr-un cadru organizat (la scoala, la un curs, la o specializare) descoperind abia acum cat de utile si de importante erau acele detalii. Acum le pui si in practica!

Horoscop 9 mai 2018 Fecioara

Nu te poti intelege cu toata lumea, pentru ca s-au adunat in jurul tau oameni extrem de diferiti. Nu poti gasi un numitor comuni si cu unii si cu altii, de aceea trebuie sa te adaptezi pe loc fiecarui gen de oameni cu care intri in contact. Cu unii te simti pe aceeasi lungime de unda, comunici usor si descoperi afinitati perfecte.

Altii ti se par mai distanti, dar ai putea coopera foarte bine in cariera sau in afaceri. Nu incerca sa aduni la un loc firi atat de diferite, pentru ca nu le vei putea face sa conlucreze. La un moment dat, tot se va rupe dialogul!

Horoscop 9 mai 2018 Balanta

Te afli in fata unui nou inceput si te indoiesti ca ai merge in directia cea buna. E bine sa ai dubii, semn ca nu te arunci asa, la primul impuls, spre ceva care nu e inca bine conturat in fata ta. Da, porneste pe acest drum cu prudenta, asculta-ti intuitia care te mai trage de maneca, pentru ca ea nu te minte si nu se inseala.

Esti una din zodiile cu o intuitie extrem de dezvoltata, ca atare fii cinstit cu tine insuti si asculta ce-ti transmite, pentru ca iti da sfatul cel mai potrivit. Entuziasmul e bun si el, dar in situatii foarte clare in care stii bine spre ce te indrepti, or, aici, orizonturile sunt un pic neclare si e mai bine sa pasesti cu grija. Nu cu teama, ci doar cu grija!

Horoscop 9 mai 2018 Scorpion

Daca si ceilalti ar fi la fel de joviali si de deschisi ca tine, ziua ar fi o mare reusita, dar nu prea ai parte de asemenea interlocutori. Unii sunt invidiosi, se poarta urat, isi urmaresc doar propriile interese si, la oricata amabilitate ai avea, tot vei ajunge la un moment dat intr-un blocaj in care nu vei mai putea sa te porti la fel de frumos.

Chiar si oamenii cu care aveai inainte o buna colaborare par acum de pe alta planeta si nu-ti raspund la fel de amabil la dialog, incat mai bine te-ai descurca singur in tot ce ai de facut.

Horoscop 9 mai 2018 Sagetator

Ai avea nevoie de o zi de pauza, pentru ca esti obosit si, in asemenea stare de epuizare mentala, nu mai dai randament. Cand vor incepe sa apara lapsusurile, erorile de calcul, dezacordurile in vorbire sunt semn ca trebuie sa te retragi macar pentru cateva ore ca sa te odihnesti.

Incearca sa nu te implici azi in niciun fel de activitate intelectuala dificila, deoarece nu vei lasa cea mai buna impresie. Nici dialogul, nici exprimarea, nici lucrul in echipa nu sunt la cote maxime, deci sa nu te mire ca lumea te va critica mai mult si va spune despre tine ca nu te mai inteleg. E o problema trecatoare de comunicare din cauza oboselii acumulate.

Horoscop 9 mai 2018 Capricorn

Te simti ciudat in prezenta unei persoane mature, care impune respect prin simpla sa prezenta. Modestia e modul tau de a-i recunoaste valoarea sau superioritatea, de parca nu ai avea curajul nici sa vorbesti in fata sa.

Poate ai ceva de invatat de la el, care devine astfel mentor sau profesor pentru tine intr-un domeniu pe care tu abia acum il descoperi, in timp ce el poate fi deja o somitate in materie. Timiditatea te copleseste in cazul in care ai de a face cu cineva care iti este cu ceva mai presus: ca rang, ca functie, ca varsta, ca experienta.

Horoscop 9 mai 2018 Varsator

Desi tu ai impresia ca te-ai integrat bine intr-un colectiv foarte pestrit de persoane cu aceleasi interese, azi incep sa apara si primele contradictii, semn ca nu te-ai facut suficient de bine inteles. Nu ridica tonul, nu te certa, pentru ca aceste animozitati sunt semn ca dialogul scartaie pe undeva si e nevoie de o discutie lucida si sincera de fata cu toata lumea.

Poate nu ti-ai expus foarte clar opinia si lumea considera ca nu te incadrezi in regulile grupului, dar nu te grabi sa intri in conflict cu nimeni. Esti ca si ei, ai aceleasi interese, dar azi nu gasesti cele mai potrivite cuvinte pentru a te face inteles. Ai rabdare sa va cunoasteti mai bine.

Horoscop 9 mai 2018 Pesti

Ai ajuns intr-un punct in care nu mai ai curaj sa visezi, ci sperantele tale par sa se fi blocat temporar. Vine o veste care-ti taie tot elanul, te tine pe loc si nu mai ai forta de a duce mai departe ceea ce ai inceput, dar nu renunta la visul tau cel mare.

Ia o pauza pentru o vreme pana sunt din nou intrunite conditiile unei evolutii mai bune. Poti folosi cu succes acest ragaz pentru a te informa in plus, pentru a te odihni sau pentru a-ti revizui strategia. Uneori, o piedica nu e un capat de drum, ci doar ocazia de a-ti recapata energia pentru a face fata la etapele urmatoare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006212 (s)