News Flash:

Mai multe zodii vor avea probleme azi. Horoscopul zilei

8 Mai 2018
1028 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop boala

Horoscop 8 mai 2018 Berbec
Toate bune si frumoase azi in program, ai o atitudine tonica si pozitiva si mai ai si norocul unui anturaj la fel de optimist ca si tine. Succesul nu intarzie sa apara atunci cand te implici cu asemenea bucurie pe chip si cu incredere deplina in rezultatele finale.

Vestile bune apar de pretutindeni, incat se poate vorbi de o zi de varf indiferent de planul in care vei folosi auspiciile acestea minunate. Ar fi pacat sa lasi asemenea zi sa treaca fara a face ceva interesant pe parcurs, pentru ca ar trebui sa-ti iasa toate ca unse, mult mai repede si mai usor decat in alte zile.

Horoscop 8 mai 2018 Taur
Daca faci echipa cu persoanele potrivite, toate vor merge ca unse, deci efortul cel mai mare este in gasirea partenerilor adecvati pentru ceea ce ti-ai propus. Cauta in jurul tau oameni care nu-ti seamana, care vin cu alte calitati si alte resurse in proiectul de care te ocupi.

Cheama alaturi persoane cu resurse mari de energie sau de rabdare, tovarasi de lucru dispusi sa puna mana sa construiasca ceva concret sau pe altii care stiu ce e de facut la nivel teoretic. Unindu-va cu totii fortele, proiectele incepute vor merge excelent, pentru ca fiecare in parte, separat, nu ar ajunge la aceleasi rezultate.

Horoscop 8 mai 2018 Gemeni
Esti coplesit de o stare emotionala care iti consuma toate resursele de energie. E un fel de stres continuu care te macina, o frica pe care nu o poti controla, desi latura rationala din tine iti spune ca nu are nici un rost aceasta furtuna de ganduri si emotii.

Fa un efort sa lupti impotriva stimulilor negativi din jur, cauta un procedeu de relaxare, prin care sa te eliberezi de aceste greutati care te trag inapoi, pentru ca ele nu merita absolut deloc atentia pe care le-o acorzi. Numai tu poti gasi iesirea din aceasta zona emotionala apasatoare care nici macar nu te reprezinta. Unde e optimismul tau caracteristic?

Horoscop 8 mai 2018 Rac
Simti adevarul cu inima, nu cu mintea sau constiinta, ca atare asculta ce-ti spune vocea din interiorul tau, esti prins intr-o situatie in care dai piept cu tot felul de lucruri incorecte, critici nedrepte, indicii mincinoase, si nu gasesti deocamdata argumentele logice care sa scoata adevarul la iveala.

In schimb, intuitia ta e mult mai ascutita, acordata pe o alta frecventa decat ratiunea, si semnaleaza subtil unde e hiba. Lasa-te purtat de ce-ti transmite sufletul ca sa ajungi direct la sursa acestei probleme, pentru ca momentan nu poti explica ce anume te face sa spui ca e gresit totul, e doar un feeling, nu o demonstratie logica. Asa simti!

Horoscop 8 mai 2018 Leu
Ai in fata ta o persoana care iti ridica mari semne de intrebare in ceea ce priveste moralitatea si nu poti avea incredere in ea. Ai auzit lucruri ciudate despre acest om, ii cunosti istoricul nu tocmai pozitiv si esti tentat sa-l etichetezi in functie de ceea ce se aude despre el.

Inainte de a-l judeca prea aspru si de a-i arunca in spate atribute care poate nici nu-l reprezinta, incearca sa-l cunosti mai bine. Poate nu mai e demult cel care era candva, poate s-a schimbat in bine, poate si-a reparat reputatia. Pune-te un pic in pielea sa, pentru ca vei resimti sagetile nedrepte ale lumii impotriva lui si ai sa-ti dai seama ca nu isi au rostul. Fii mai ingaduitor.

Horoscop 8 mai 2018 Fecioara
Nu esti un mare iubitor de schimbare in viata ta si ai tot amanat un moment care stiai ca te va propulsa pe o alta cale decat inainte. Ai tergiversat lucrurile, ai tot tras de timp, ai sperat ca, amanandu-l cat mai mult, nici nu se mai intampla, dar iata ca acel moment apare intr-un final.

Vrei – nu vrei, trebuie sa te adaptezi noutatii. Vei vedea ca va iesi mai bine decat ai crezut si toata frica ta de schimbare nici nu era justificata. Noul sens e promitator, duce intr-o directie buna, deci nu trebuia sa astepti atata. Daca se petrecea si pana acum, ar fi fost bine, dar e bine si acum, mai tarziu…

Horoscop 8 mai 2018 Balanta
Companionii tai sunt cam irascibili si nimic nu le convine, deci inarmeaza-te cu multa rabdare ca sa ii convingi ca ai si tu dreptate. Vin numai cu contra-argumente la parerile tale, se opun cu vehementa si cu un dram de agresivitate, si, cum nici tu nu taci si ai limba ascutita, de la un schimb de idei diferite la o cearta pe cinste nu e nevoie decat de o scanteie.

N-ar fi rau sa-i asculti si pe ei inainte de a te ridica pentru ideile tale, pentru ca adevarul ar putea fi undeva la mijloc, dar daca fiecare se incapataneaza doar pe ideea lui, nu se va putea ajunge la un dialog constructiv.

Horoscop 8 mai 2018 Scorpion
E vremea sa iti iei ramas bun de la un lucru care a insemnat enorm pentru sufletul tau o perioada, dar asa e viata: tot ce-i frumos se termina la un moment dat. Revii cu picioarele pe pamant dupa o perioada idilica, frumoasa, emotionanta, cu o incarcatura afectiva majora, de parca piesa de teatru s-a sfarsit si trebuie sa pleci acasa.

Vei duce dorul momentelor minunate de care ai avut parte, dar te vei putea alimenta o vreme din amintirile frumoase acumulate in suflet si minte. Nu vei uita ce ai trait, dar regreti ca s-a dus deja.

Horoscop 8 mai 2018 Sagetator
E vremea unei echilibrari financiare, fie ca tu esti nevoit sa returnezi o anumita suma de bani, fie ca altul iti este tie dator si trebuie sa va echilibrati afacerile. Fii corect, nu mai amana, nu mai cere ragaz pentru a te achita de acea restanta, mai ales daca tu chiar ai acei bani la dispozitie si ai putea sa ii dai, deci nu canaliza banii spre alte directii cand stii ca ai unele poveri pe umeri.

Elibereaza-te de ele si ai sa vezi ce bine te vei simti dupa ce vei mai sterge de pe lista de restante cateva puncte. Ai o suma ceva mai mare la dispozitie care ar fi bine sa ia calea unor astfel de plati obligatorii, ca sa scapi de griji!

Horoscop 8 mai 2018 Capricorn
E vremea sa iti iei ramas bun de la un lucru care a insemnat enorm pentru sufletul tau o perioada, dar asa e viata: tot ce-i frumos se termina la un moment dat. Revii cu picioarele pe pamant dupa o perioada idilica, frumoasa, emotionanta, cu o incarcatura afectiva majora, de parca piesa de teatru s-a sfarsit si trebuie sa pleci acasa.

Vei duce dorul momentelor minunate de care ai avut parte, dar te vei putea alimenta o vreme din amintirile frumoase acumulate in suflet si minte. Nu vei uita ce ai trait, dar regreti ca s-a dus deja.

Horoscop 8 mai 2018 Varsator
Te implici cu atata iubire si intelegere in problemele altora, incat esti in stare sa le iei complet pe umerii tai, doar ca sa le fie celor dragi mai bine. Cat timp cheia problemelor lor poate fi la tine, vei participa trup si suflet la rezolvarea lor, pentru ca nu-ti place sa-i vezi pe altii suferind.

Lasi deoparte orice urma de egoism si te dedici serios, doar pentru a le aduce din nou zambetul pe buze. Nu te gandesti nicio clipa cum iti vor multumi ei la final, nici nu astepti recompense, ca atare faci un gest de altruism total, de devotament fara margini, dorind sa rezolvi totul pentru cel de langa tine, chiar daca simti ca el n-ar face la fel, la o adica.

Horoscop 8 mai 2018 Pesti
Cineva te cheama sa i te alaturi intr-un proiect ce va avea efecte dintre cele mai palpabile, numai ca rezultatele nu apar usor, ci prin munca serioasa, nu gluma. E nevoie de un consum major de timp, de energie, de efort, poate si de bani, de aceea, daca i te alaturi, fii constient ca roadele nu apar peste noapte, ci s-ar putea sa treaca si cateva luni pana veti incepe sa culegeti recolta investitiilor voastre de acum.

Se pare ca merita, pentru ca acest prieten vine cu argumente credibile si solide si nu asteapta doar de la tine munca, ci veti pune amandoi umarul pentru rezultatele comune de la final.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1098 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005798 (s)