News Flash:

O femeie puternica nu va implora niciodata. Ea pur si simplu va pleca

13 Aprilie 2018
1117 Vizualizari | 0 Comentarii
femeie2

    Multe femei s-au ciocnit cu astfel de situatii.

Iti place de un tip. Se pare ca si el te place. Va plimbati, simti acei fluturi in stomac si deja visezi sa-i fii sotie, iar el – dispare brusc. Ramai singura, disperata. Inventezi tot felul de scuze pentru care nu te place.

Ti se pare ca totul functiona perfect, iar el nu te mai suna. Arzi de dorinta sa-i scrii un mesaj in care sa-i spui cat de bine v-ati simtit impreuna. Dar, te rog, nu o face! Se va speria si mai mult, crezand ca esti obsedata.

De ce sa nu procedezi ca si el? Cand imi amintesc ca am trait si eu astfel de experiente, regret ca am fost incapatanata si am pierdut timpul pe oameni care, pur si simplu, nu meritau.

De fapt, toate au fost doar semne care-mi spuneau: „Fugi!”. Dar, orbita de dragoste, nu am observat ca, de fapt, el a fost cel care a plecat.

O femeie adevarata si puternica nu va implora niciodata, ci va pleca la momentul potrivit.

Este timpul sa nu mai facem aceste greseli. E timpul sa nu ne mai agatam de barbatii care stau cu un picior in afara relatiei. Viata este prea scurta si exista o multime de barbati extraordinari.

Femeile puternice nu cer si nu cersesc. Ele pleaca cand simt ca nu mai sunt dorite. Daca nu intelegi care este acel moment, iata cateva semne:

Nu-si gaseste timp pentru a te vedea. Indiferent cat de ocupat este, daca-si doreste, va gasi intotdeauna o modalitate. Cand incepe sa caute scuze, e timpul sa-ti gasesti pe altcineva.

Se comporta ca si cum nu-i pasa. Cel mai frumos lucru la barbati este ca, majoritatea dintre ei sunt foarte usor de inteles – nu sunt la fel de complicati ca si femeile.

Fii atenta la felul in care se comporta, nu astepta vreo schimbare, ci confrunta realitatea.

sursa

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1298 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006251 (s)