News Flash:

Alexandru Arsinel primeste o lovitura dura! A fost inlocuit in reclamele Catena, dupa 9 ani. Farmacia i-a gasit inlocuitoare si Stelei Popescu. Reactia actorului - VIDEO cu noul clip

12 Aprilie 2018
1878 Vizualizari | 0 Comentarii
arsinel

Alexandru Arsinel (78 de ani) a fost inlocuit in celebrele reclama ale „farmaciei inimii“ cu un actor al Teatrului de Revista „Constantin Tanase“, al carui director este chiar Arsinel. De asemenea, reprezentantii Catena i-au gasit inclouitoare si Stelei Popescu.
Actorul Cristi Simon (43 de ani), fost asistent al Andreei Marin in emisiunea „Surprize, surprize“, l-a inlocuit pe Alexandru Arsinel in spoturile publicitare ale farmaciei Catena. In prezent, Simon este angajat al Teatrului de Revista din Bucuresti, unde face cuplet cu Nae Alexandru.   Contactat de Click!, Arsinel nu a oferit prea multe detalii despre incetarea colaborarii de noua ani cu farmacia, insa a precizat ca probabil va avea o perioada de pauza. „Ar trebui sa-i contactati pe ei si sa-i intrebati. In ceea ce ma priveste, probabil va fi o perioada in care voi avea o pauza, ca sa se «uite» de cuplul meu cu Stela Popescu. Ar fi dureros pentru multi sa mai vada acele reclame la televizor“, a declarat actorul.   
Toate materialele cu Stela Popescu si Alexandru Arsinel realizate pentru Catena au fost retrase dupa moartea actritei, de pe 23 noiembrie 2017. Acum, in reclame apare cantareata Maria Dragomiroiu (62 de ani). „In 20 de ani nu am refuzat nici o oferta. Iar acum am primit propunerea de a face reclama, in perioada de Paste, pentru farmacie. Este un proiect foarte frumos, suntem la inceput, asa au hotarat ei si eu am fost de acord. Ne vom mai intalni dupa Paste si vedem daca vom mai continua. Am fost bucuroasa si onorata ca am fost aleasa si sper sa fie un contract de lunga durata. A iesit ceva foarte frumos, caci am primit zeci de telefoane cu felicitari de la prieteni si cunoscuti“, a declarat Maria Dragomiroiu tot pentru Click!
 

Galerie Video


alexandru arsinel catena
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006577 (s)