News Flash:

O BUCATARIE ULTRAMODERNA IN VALOARE DE 16.000 DE EURO SI ALTE 5.600 DE PREMII, OFERITE DE PASTE DE IULIUS MALL TIMISOARA

23 Martie 2018
957 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste IMTM 2018

Si anul acesta, Iepurasul de Paste s-a pregatit cu premii atractive pentru clientii Iulius Mall Timisoara. O bucatarie complet mobilata si echipata si alte peste 5.600 de cadouri le vor fi oferite clientilor celui mai mare centru comercial din afara Capitalei pentru a le face pregatirile de sarbatori mai usoare si mai placute. 

„Lasa gatitul, mai bine gateste-te”! Acesta este indemnul Iulius Mall Timisoara lansat in apropierea Sarbatorilor Pascale. Pentru ca pregatirile pot fi greu de realizat si obositoare, Iulius Mall Timisoara vine in sprijinul clientilor cu premii care sa le ofere confort deplin. In perioada 23 martie – 7 aprilie 2018, toti cei care cumpara in valoare de minimum 150 de lei din magazinele lor preferate din Iulius Mall Timisoara se pot inscrie la tombola cu premii, in baza bonurilor fiscale, la centrul de premiere special amenajat.  

In fiecare zi, primii 200 de participanti vor fi rasplatiti cu premii instant: vouchere la magazinele Kitchen Shop, Melkior sau Marionnaud ori bauturi racoritoare. 

Marele castigator va fi desemnat pe 10 aprilie, in urma tragerii la sorti, si va primi o bucatarie ultramoderna KUXA, in valoare de 16.000 de euro. Cel caruia ii va surade norocul isi va putea exersa talentul culinar intr-un spatiu complet mobilat si utilat cu echipamente de ultima generatie. Astfel, gatitul va fi o placere si va avea timp sa se si gateasca. 
 


iulius mall timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007811 (s)