News Flash:

Festivalul delicateselor si teatru de papusi, in programul de week-end de la Iulius Mall

23 Martie 2018
842 Vizualizari | 0 Comentarii
festivalul delicateselor 01

Agendă bogată de evenimente, pentru întreaga familie, în acest final de săptămână, la Iulius Mall TimiÅŸoara: un festival al delicateselor, teatru de păpuÅŸi ÅŸi târg de bijuterii.

 

La Iulius Mall, weekend-ul acesta va fi deosebit de savuros ÅŸi asta pentru că, în perioada 23 – 25 martie 2018, va avea loc Festivalul Delicateselor. Produse apicole premium, prăjituri de casă, condimente, fructe confiate, siropuri, dulceÅ£uri naturale, mezeluri, produse de cofetărie ÅŸi patiserie, vinuri fine ÅŸi alte bunătăţi îi vor ispiti pe clienÅ£ii mall-ului. Târgul va avea loc la parter, de vineri până duminică inclusiv.

 

Pentru că femeile iubesc bijuteriile ÅŸi accesoriile care le pun frumuseÅ£ea în valoare, la Iulius Mall se organizează în acest final de săptămână un târg specific. De vineri până duminică inclusiv, la demisolul mall-ului, doamnele ÅŸi domniÅŸoarele vor găsi numeroÅŸi aproximativ 30 de expozanÅ£i, care le vor încânta cu creaÅ£iile lor originale.

 

O nouă întâlnire a copiilor cu lumea fantastică va avea loc duminică, de la ora 12.00, în food court. Marionetele vor istorisi povestea „Cei trei purceluÅŸi”, spre încântarea celor mici.

Galerie Foto

Targ_bijuterii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004735 (s)