News Flash:

Atmosfera frizeriilor boeme, intr-un Barber Shop autentic, care va fi deschis in Ansamblul Openville

21 Martie 2018
617 Vizualizari | 0 Comentarii
01

Ansamblul Openville va fi, pe lângă polul regional de business și shopping, locul în care clienții găsesc o gamă completă de servicii. Amploarea proiectului și traficul foarte mare de vizitatori pe care îi atrage Iulius Mall Timișoara, parte integrată în ansamblul multifuncțional, reprezintă argumente pentru care antreprenorii locali s-au alăturat mixului de retail, cu noi concepte de magazine și servicii.
Este și cazul Breathless Gentleman's Room, un spațiu dedicat în exclusivitate îngrijirii masculine, care va fi inaugurat, în primăvară, la parterul clădirii de birouri United Business Center 1, din ansamblul Openville. Conceptul este gândit de un antreprenor local, proprietarul salonului de înfrumusețare Breathless din Iulius Mall Timișoara, pentru a readuce atmosfera relaxantă și selectă a frizeriile de demult. Este un barber shop autentic, o lume doar a bărbaților, unde vor primi servicii profesionale și vor fi în centrul atenției. „Am ales ansamblul Openville pentru a deschide acest nou concept, în principal, pentru traficul mare de vizitatori. Cu un salon deschis de aproape 13 ani în incinta Iulius Mall Timișoara, considerăm că am dobândit o experiență vastă în domeniu, dar și că Openville era opțiunea firească pentru următorul nostru pas în dezvoltarea business-ului. Ne dorim să fim prima opțiune a clienților care vor servicii premium”, a spus Alina Mihalache, proprietarul salonului Breathless din Iulius Mall Timișoara.
Noua locație se dedică în totalitate bărbaților puternici, care pun preț pe imaginea lor. La Breathless Gentleman's Room vor beneficia de servicii premium complete, de la tuns, spălat și masaj capilar, până la ritualul bărbii.
Breathless Gentleman's Room este una dintre locațiile care vor fi inaugurate la parterul clădirii de birouri UBC 1. În toamnă, aici va fi deschisă și cafeneaua – bistro Manufaktura, dar și alte locații specializate. Asta datorită conceptului multifuncțional al ansamblului Openville, care asigură o sinergie perfectă între componenta office și cea de retail, prin dezvoltarea unor restaurante, cafenele, magazine și locații ale furnizorilor de servicii la parterul clădirilor de birouri.
Odată cu finalizarea primei etape a ansamblului mixt Openville, în trimestrul patru al acestui an, timișorenii vor beneficia de peste 100 de noi magazine, un nou concept de cinema, o varietate de destinații pentru petrecerea timpului liber, restaurante şi cafenele tematice, cu panoramă spre cel mai mare parc suspendat din țară. Lucrările la componenta de retail au început în decembrie 2017 şi presupun amenajarea a 47.000 mp suplimentari, atât într-o extensie a Iulius Mall Timişoara, cât şi la parterul clădirilor de birouri şi în zona parcului.
pagina 2 din 2
Despre Openville Timişoara
Prima etapă de dezvoltare a celui mai mare proiect de tip mixed-use din vestul țării va include şi 100.000 mp de birouri clasa A, un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto şi peste 1.500 de noi locuri de parcare.
Până în prezent, în ansambl au fost finalizați 31.000 mp de spații de birouri, iar alți 19.000 mp se află în construcție şi vor fi livrați anul acesta. În perioada următoare vor fi demarate lucrările de construcție la cel de-al patrulea imobil cu funcțiune office, precum şi la parcarea subterană şi pasajul auto subteran.
Proiectul mixt Openville este realizat de companiile IULIUS şi Atterbury Europe, reprezentând o investiție estimată la peste 220 milioane de euro.
 

Galerie Foto

02
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 33 queries | Mysql time :0.018757 (s)