News Flash:

O artista celebra de la noi a fost dependenta si alcool si a vorbit deschis despre asta. ”Ma rugam la Dumnezeu...”

13 Septembrie 2021
458 Vizualizari | 0 Comentarii
Ignat Andra

Una dintre cele mai bune voci de la noi din tara si-a deschis inima in fata fanilor si a avut curaj sa vorbeasca despre una dintre cele mai triste perioade din viata ei. Aceasta a recunoscut ca a avut momente in care era dependenta de alcool si acum vrea sa traga un semnal de alarma pentru toti fanii ei si nu numai.

Ioana Ignat este una dintre cele mai bune artiste de la noi din tara si, chiar daca nu lanseaza foarte des piese, atunci cand o face, se asigura ca devin hit. Recent, artista a lansat piesa alaturi de Edward Sanda si a vorbit si despre una dintre cele mai dificile perioade din viata ei si anume aceea a dependentei de alcool.


Ioana Ignat a fost mereu genul de artista care si-a tinut viata privata departe de ochii curiosilor si a lasat mereu muzica sa vorbeasca pentru ea. Ioana a descoperit succesul pe cand era o pustoaica, iar asta nu a fost intocmai un avantaj pentru ea. Artista a cazut de multe ori in plasa tentatiilor, iar daca unele dintre el au fost inofensive, de altele isi aminteste si acum si este recunoscatoare ca a reusit sa scape. Ioana a vorbit pentru prima data deschis despre dependenta ei de alcool, dar si despre cum a reusit sa treaca peste acel episod.

”Nu mai luam nimic in serios, nu ma mai incanta nici succesul. Eu daca am intrat intr-o orchestra la 15 ani si cantam la evenimente, eram cea mai mica, restul aveau peste 30-40 de ani. Se bea mult acolo. Dupa aceea, am luat-o si eu asa, usor-usor cu alcoolul. Abia ce mi-am revenit. Intr-o seara, cand am avut lansare, pe 13 februarie 2018, eu deja ma lasasem de vreo doua saptamani si la lansarea aia am zis tot asa, ca nu beau, dar m-am luat cu anturajul si am avut o durere de stomac cumplita si am ajuns pe la cinci dimineata acasa, nu puteam sa dorm, nici sa plang si m-am dus pe balcon la aer si ma rugam la Dumnezeu sa-mi ia durerea, ca nu ma mai ating si un an de zile nu m-am mai atins”, a declarat artista.

 
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1972 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009689 (s)