News Flash:

Nu ii e rusine sa recunoasca! Care a fost prima meserie a lui Horia Brenciu

26 Mai 2022
448 Vizualizari | 0 Comentarii
horia

H

oria Brenciu este un profesionist prin definitie. Acesta a scris istorie in lumea televiziunii si inca o mai face. Desi acum este angrenat in zeci de proiecte TV, dar si online, acesta nu poate uita meseria care i-a adus primii bani.

Horia Brenciu este una dintre artistii de la noi din tara care a cucerit publicul prin tot ceea ce face. Fara doar si poate, acesta este facut pentru micile ecrane, insa niciodata nu a visat la o asemenea cariera. Inainte de a aduce zambete pe fetele a mii de oameni, Horia a avut un job care, desi nu a fost pe placul lui, i-a adus primii lui bani.

„Am fost curier. Duceam plicuri multor firme mari din Brasov. Alergam in fiecare zi ca nebunul pentru cativa lei, dar erau primii mei bani castigati. Experienta aceea mi-a facut foarte bine. Urmatoarea slujba a fost cea de reporter, la TVR. Acolo am alergat si mai mult. Puteam sa devin maratonist, dar am ratat momentul.”, a povestit Horia Brenciu.

In acelasi interviu, el a dezvaluit si cum a aparut prima data la TV, ca prezentator, in 1993, acum aproape 30 de ani. „Tin minte tot! Costumul meu incropit, vanzoleala din studioul 1 al TVR, colegii mei care erau precum furnicile, pregatind ultimele intrebari, publicul de pe gradenele din platou, cei trei concurenti, grila de lumini orbitoare, operatorii, cu camerele lor greoaie, din anii aceia, Doru Dumitrescu, redactorul-sef al redactiei Jocuri si Concursuri, care imi spunea mereu sa n-am emotii si, nu in ultimul rand, sperantele si emotiile tatalui meu, ramas la Brasov… Si toate acestea se intamplau inainte de a da „actiune“ emisiunii concurs Robingo, prima licenta internationala din Romania, filmata la inceput de septembrie si difuzata, ulterior, pe 3 octombrie 1993”. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005937 (s)