News Flash:

Noua organigrama a Consiliului Judetean Timis a fost finalizata

12 August 2016
1507 Vizualizari | 0 Comentarii
cj timis1
Noua conducere a Consiliului Judetean Timis a realizat si o… noua organigrama a institutiei. Daca vine avizul de la Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP), aceasta noua organigrama va fi supusa votului la urmatoarea sedinta de consiliu judetean, de la finele lunii august, si va fi pusa imediat in aplicare.
In noua organigrama a Consiliului Judetean Timis va fi o directie de dezvoltare care va cuprinde directia de investitii plus tot ceea ce inseamna gestionarea proiectelor europene.
De asemenea, va exista si o directie tehnica, prin reorganizarea unor birouri din actualul aparat si prin desfiintarea directiei de drumuri ca si directie cu personalitate juridica si inglobarea ei in CJ Timis. Restructurari vor avea loc la Directia de Patrimoniu si Directia de Prestari Servicii. Auditul si corpul de control vor fi contopite intr-o directie mare.
Lucrurile se vor schimba destul de repede, daca va veni si avizul ANFP.
„Am terminat noua organigrama, am trimis-o spre Agentia Nationala a Functionarilor Publici pentru avizare, astept avizul ANFP. Daca ne vine pana la sfarsitul lunii august o sa putem sa intram in plenul de la finele lunii august in sedinta sa o votam, ca mai apoi sa fie pusa in aplicare”, a spus presedintele CJ Timis Sorin Grindeanu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005047 (s)