News Flash:

Noua calitati pe care le intalnesti la o femeie desteapta

10 Mai 2018
1193 Vizualizari | 0 Comentarii
femeie2

Ideea precum ca femeia inteleapta este o femeie desteapta, rabdatoare si inteleapta, este destul de populara in ziua de astazi. Si intr-adevarat, de ce sa nu lauzi femeia care nu-si arata indispozitia, e intotdeauna blanda, respectuoasa si renunta la prioritatile sale de dragul barbatului de langa dansa?

Fericirea pentru ea e succesul arpopiatiilor, insa nu al ei personal. Totusi, sacrificarea nu are nimic in comun cu desteptaciunea si intelepciunea. Pentru ca intai de toate o femeie inteleapta este o femeie multumita de sine!

Iata ce alte calitati poseda o femeie inteleapta:

1. Nu este obsedata de barbati – pentru ca intelege ca o relatie cu sexul opus este importanta, insa nu este indicatorul fericirii. Ea are hobby-uri, prieteni si serviciu. Ea se respecta si nu crede, ca unica modalitate de a se afirma ca femeie este sa il aiba pe el alaturi.

2. Este sincera cu sine – din acest motiv nu-si cauta justificari banale nici sie, nici barbatului. Daca el nu suna, asta nu inseamna, ca el nu este interesat. Sfarsit. Punct. Femeia inteleapta nu poarta ochelari roz.

3. Nu face drame – femeia inteleapta este sincera atunci cand isi exprima sentimentele. Cand se bucura, o face cu tot sufletul. Cand este trista, nu ascunde acest lucru. Insa, nu face drame, ea intelege ca daca sufera alaturi de un barbat, inseamna ca acesta nu este barbatul ei.

4. Este perceptiva – si se pricepe la oameni, din acest motiv este greu sa o minti. Este deschisa si e gata sa-ti ofere ajutorul in situatiile complicate. Nu e invidioasa si e gata sa impartaseasca cu tine bucuria ta. Cu ea e usor sa comunici si sa prietenesti.

5. Si-a gasit propriul stil – ea nu se lasa purtata de valuri si de tendinte. Experimentele nebune nu sunt pentru ea, pentru ca stie de ce are nevoie. Femeia inteleapta intelege, ca nu poate fi pe placul oricui si nici nu incearca sa fie.

7. Stie sa ierte – si intelege ca oameni ideali nu exista. Fiecare poate gresi, din acest motiv, ea ar putea ierta si nu iti va aminti niciodata de greseala comisa.

8. Traieste in prezent – si aduce cu ea din trecut doar experienta. Nu se tortureaza cu tot felul de dialoguri imaginare si ganduri cu „ce ar fi fost daca…” Ea intelege ca doar cel care traieste in prezent niciodata nu va regreta trecutul.
9. Traieste in armonie cu sine – Aceasta femeie isi accepta corpul si si-l asculta. Ea nu va petrece in club pana dimineata daca va intelege ca trebuie sa ajunga la munca. Ea isi iubeste corpul si nu va permite nimanui sa-i dicteze cum trebuie sa arate.

Totusi, indiferent de toata experienta sa si de intelepciunea capatata, ea ramane femeie. Ii plac florile, discutiile cu prietenele si alte mici bucurii ale vietii. Nu ii este rusine sa planga la un film romantic, sa se bucure de lucrurile mici si sa iubeasca femeia care este. Ea ramane intotdeauna ea si din acest motiv este minunata la orice varsta!

Sa fii o femeie inteleapta nu inseamna sa te aliniezi la anumite standarde impuse de societate. Fiecare are drumul sau si scopurile sale in viata!


obsedata barbati sentimentele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1109 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004992 (s)