News Flash:

Nicole Cherry are nervii intinsi la maxim. Care este cea mai mare teama a artistei legata de botez. „Sa vad cati pot onora”

16 Mai 2022
343 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

Nicole Cherry are de gand sa imbine utilul cu placutul. Artista vrea ca anul acesta sa o boteze pe Anastasia, dar asta nu e tot. Cum este deja logodita de mai bine de jumatate de an cu Florin, vedeta a decis ca este momentul perfect sa se si cunune. Desi multi au criticat-o ca imbina aceste doua evenimente, Ciresica a garantat ca in centrul atentiei va fi Anastasia, nu ea cu Florin.

De cand este mamica, Nicole Cherry radiaza de fericire. Artista se bucura pe zi ce trece din ce in ce mai mult de Anastasia. Asa cum era de asteptat, proaspata mamica de pregateste deja de botez, iar despre cum va arata marele eveniment a vorbit recent cu fanii ei.

„Nu am mai apucat sa vorbesc deloc cu voi, se apropie botezul si sunt stresata un pic, recunosc. Sper sa reusim sa tinem mai aproape toate lucrurile si oricum vreau sa va arat tot ce se va intampla acolo pentru ca o sa fie foarte frumos si abia astept. Am emotii!”, a marturisit Nicole Cherry pe InstaStory.

Si tatal artistei a dezvaluit ca totul merge conform planurilor, iar in curand toate detaliile for fi puse la punct: „totul decurge normal si frumos. Deocamdata, cu muzica inca nu ne-am decis. Mai vedem acum. Aleg intre mai multi artisti, dar acum sa vedem cine isi va onora prezenta dintr ei. Nu va fi o nunta, va fi o cununie. Toate lucrurile merg in directia cea buna!’, a povestit tatal artistei pentru Wowbiz.ro.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1897 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007005 (s)