News Flash:

Trupa A.S.I.A revine pe scena in formula completa, pentru ultima data. „Niciuna nu isi mai dorea reuniunea”

16 Mai 2022
355 Vizualizari | 0 Comentarii
Asia

Iana este printre putinele fete din trupa ASIA care si-a dorit sa mearga mai departe pe drumul inceput in urma cu 15 ani. Artista canta acum muzica de opera, dar stie sa se plieze si pe alte formate, iar concertul de anul acesta ii va confirma, inca o data, statutul de profesionista.

Iana a fost cea care a inlocuit-o Irina in trupa ASIA. Din pacate, cariera ei in trupa ASIA nu a fost prea indelungata, dar a fost o perioada frumoasa care a contribuit destul de mult la formarea ei profesionala. Acum, Iana a ajuns sa umple singura Sala Polivalenta si Sala Palatului si are si multe spectacole in afara. Anul acesta, soprana vrea sa organizeze ceva special, asa ca le aduce pe scena pe fostele ei colege. Se pare ca acestea au acceptat fara sa stea prea mujlt pe ganduri, mai ales ca nu au prea des parte de o astfel de ocazie.

„Pentru mine faptul ca au raspuns afirmativ invitatiei mele inseamna si mai mult, fiindca nici una nu isi mai dorea reuniunea, dar au fost atat de dragute sa ma sustina si sa fie langa mine in cel mai important concert al carierei mele. Asadar s-ar putea sa aveti ocazia sa vedeti trupa A.S.I.A pentru ultima oara pe scena, asa ca nu ratati concertul. Nu a fost deloc greu. Sunt niste fete speciale absolut toate colegele mele (Sorana, Anka, Alina)a trebuit doar sa ne potrivim ca date fiindca fiecare are o viata artistica plina de evenimente’’, a declarat Iana Novac pentru VIVA!
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005766 (s)