News Flash:

Nicolae Robu, despre conducerea CJ Timis: Ce este impotriva naturii, nu poate dainui

3 Iulie 2016
941 Vizualizari | 0 Comentarii
robu primar
Copresedintele PNL Timis, Nicolae Robu, considera ca tripla intelegere PSD-PMP-ALDE care conduce CJT este o alianta „impotriva firii” si ca atare, este sortita esecului. 
Intr-o declaratie de presa, el sustine ca PNL si partenerii progresisti din UNPR vor face o opozitie constructiva in CJT.
„Partidul National Liberal, ca partid democratic, respecta vointa electoratului si a actorilor politici mandatati de acesta cu voturi. Este dreptul oricui sa se alieze cu cine vrea, drept urmare si dreptul liderilor nationali Dragnea, Tariceanu, Basescu sa ajunga in postura de aliati, pentru ca, evident, cu o asemenea alianta avem de-a face la nivel national, ceea ce s-a intamplat la Timis si Caras-Severin nefiind decat instantieri ale modelului national, regasibile intr-o multime de alte locuri din tara. Cum, ce e impotriva naturii nu poate dainui, asta ca regula generala, ma astept ca nici aceasta alianta sa nu tina prea mult, mai ales ca persoanele „importante” sunt fiecare cu sacii in caruta, cum se spune, scrie ziuadevest.ro
In ceea ce priveste PNL, evident ca noi vom fi preocupati sa facem cat mai multe lucruri bune pentru cetaten.ii in slujba carora intelegem ca suntem, refuzand implicarea in jocuri politicianiste, inevitabil sterile, chiar paguboase. In CJ Timis, ne vom juca, impreuna cu partenerii de la UNPR, rolul de opozitie, dar intr-o maniera constructiva, semnaland si obstructionand tot ce consideram ca nu e bine din ce vor sa faca PSD si acolitii si sustinand fara rezerve orice proiect benefic pentru comunitate. Desigur, vom face tot ce ne sta in putinta pentru a ne ajuta colegii primari in stradaniile lor de a raspunde nevoilor si asteptarilor cetatenilor localitatilor lor”, afirma copresedintele PNL Timis, Nicolae Robu, primarul Timisoarei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004702 (s)